ANUNTURI

LIVE Prodocens Media oprit în timpul desfășurării. Facebook a permis ulterior accesul la cont fără explicații

Cătălin Vasile, fondatorul televiziunii online Prodocens Media (foto sus), a anunțat marți pe contul personal de Facebook, că rețeaua de socializare i-a suspendat accesul pagina Prodocens Media fără niciun preaviz în timp ce pe ea se desfășura o transmisie live.

„Trăim vremuri tulburătoare și până aseară am trăit cu impresia că am văzut tot ce înseamnă noile forme de cenzură, dar se pare că m-am înșelat. N-am crezut că se va ajunge la acest nivel când un live transmis din studioul Prodocens Media să fie oprit chiar în momentul desfășurării și mai ales să-mi fie tăiat accesul total la contul personal și la paginile pe care le administrez, totul fără nici un mesaj de avertisment sau o explicație”, a scris Cătălin Vasile pe contul personal de Facebook.

„Probabil subiectele pe care le discutăm nu sunt tocmai pe placul unora dintre activiștii neo-marxiști care în mod temeinic ne raportează postările în fiecare zi și nici cu politicile și ideologiile anticrestine promovate de magnații din social media”, a scris el. „Ne pare rău dar nu putem sta pasivi fără să zicem nimic atunci când vedem că valorile creştine sunt astăzi ridiculizate ṣi teoretizate spre un sens laic, iar creṣtinii sunt puṣi „la colţ” şi invitaţi să-şi reanalizeze propriile valori, împinṣi de la spate spre formalismul ritului exterior, atunci când acesta mai este permis.”

„Nu putem adopta o atitudine de indiferenţă faţă de ceea ce se întâmplă în aceste vremuri și dacă am tăcea ar înseamna să abandonăm mandatul care ne-a fost încredinţat de către Domnul Hristos tuturor celor ce ne numim creştini”, mai scrie Cătălin Vaile.

„Suntem convinși că valorile creştine fac parte din valorile fundamentale ale poporului român, iar aplicarea lor în actualitatea românească dominată acum de incertitudine ṣi conflicte pe toate planurile poate să conducă la obţinerea echilibrului etic și spiritual atât de necesar”, adaugă el.

--

„În final cu mâna pe inima spunem încă o dată că indiferent de problemele și consecințele pe care le vom întâlni și de acum încolo Prodocens media va continua să apere şi să promoveze valorile creştine”, a încheiat Cătălin Vasile.

Nu este pentru prima dată când rețeaua de socializare aplică acest tratament publisherului online. Înainte de referendumul pentru căsătorie, pagina i-a fost suspendată în mod repetat.

http://stiripentruviata.ro/live-prodocens-media-oprit-in-timpul-desfasurarii-facebook-a-permis-ulterior-accesul-la-cont-fara-explicatii/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura