ULTIMELE STIRI

Sorin Cigher: A mai trecut o zi…, de duminică

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00


Iată, ne obișnuim și cu asta. Din toate trebuie să învățăm ceva. Învățăm să avem răbdare. Învățăm să privim spre o sursă sigură, Cuvântul care aduce mângâiere. Avem întrebări, dar pe măsura întrebărilor ne liniștim, primind răspunsul. Lumea și-a oprit motoarele, dar Biserica lui Hristos a rămas cu ele pornite. Biserica Lui este vie, ea are o structură bună, ziduri făcute din ființe vii. Indiferent cât de departe am fi unii de alții, chiar dacă dorul după comunitate începe să fie tot mai mare, putem rezista și ne putem echipa pentru ceea ce urmează. Forma închinării a suferit o modificare, ne-am adaptat fiecare cum am știut, pentru că setea după Cuvânt este în fiecare. Conținutul Evangheliei rămâne același. Nu disperați! Nu vă îngrijorați! Gândiți-vă că în acest fel, mulți creștini perescutați își duc veacul. Sunt milioane de frați de ai noștri care nu știu ce înseamnă o biserică adunată într-o clădire, ci în case, în subteran, în cotloane improvizate, acolo se închină, plin de bucurie. Așteaptă cu nerăbdare să vină duminica, să cânte, să se roage, să se închide Creatorului.
Învățăm, în fiecare zi, ceva nou. Ne obișnuim cu lucrurile noi, chiar dacă durează. Nu uitați ce a spus Mântuitorul: ,,Acolo unde sunt adunați doi sau trei în Numele Meu, sunt și Eu…”
Deci, dacă în cadrul restrâns este Domnul, mai contează ceva? Dacă El a promis că va fi cu noi și nu ne lasă niciodată, El se ține de promisiune. Împreună cu El facem lucrurile frumoase! Trebuie să ne obișnuim cu El aici, pentru că dorim ca o veșnicie să o petrecem cu El! Va fi o veșniciei fără virusuri, fără boli, fără dureri, fără tumori, fără griji, fără frică și groază. Da, ne pregătim pentru acele zile. Este o vreme în care ne gândim serios la ce va fi atunci! Te-ai gândit unde vrei să-ți petreci veșnicia? Îți pui întrebări serioase cu privire la viața ta? Te-ai gândit că următorul pe listă ai putea fi chiar tu și alții să audă la știri că ai plecat? Da, dar unde? Unde îți vei petrece veșnicia? Este cea mai oportună vreme de pus astfel de întrebări și de luat decizii! Te sfătuiesc, te îndemn să îți faci bine calculele și să începi să te pregătești pentru atunci!

Sorin Cigher, 29 martie 2020

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26789 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: