ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Cât ne costă naivitatea…

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00


Turnurile gemene au fost dărâmate și aproximativ 3000 de oameni au murit doar pentru că un instructor de zbor nu a luat seama la “gluma” unui pilot student care a zis: “Nu trebuie să învățăm să și aterizăm!” Dacă ar fi luat seama ar fi prevenit această tragedie. Naivitatea costă vieți, dar mai grav este că pe unii îi costă veșnicia.

Am crezut că toți care vin la Biserică sunt ucenicii lui Hristos, dar și Anania și Safira veneau la Biserică cu gândul de a profita de bunătatea și dărnicia ei. Unii vin din interes, Hristos îi vindecă, îi eliberează le rezolvă problemele după care nu-i mai vezi.

Am crezut că toți care vin să fie botezați vor să-L urmeze pe Cristos, dar și Simon vrăjitorul a venit la Filip să fie botezat, dar mai apoi Petru l-a dat pe față și i-a spus că este plin de fiere amară și în lanțurile fărădelegii, pentru că a vrut să facă lucrarea Domnului pentru bani. Sunt mulți de Simon prin seminariile teologice și prin Biserici, care slujesc pentru bani, faimă și alte interese.

Am crezut că toți cei care cântă laude lui Dumnezeu îl onorează pe El, că toți cei care fac lucrarea Lui sunt dedicați pe viață, dar și Iuda a cântat, s-a rugat, a învățat de la Cel mai bun, a primit putere și autoritate să vindece și să scoată draci, după care a dat totul pe 30 de arginți. Avem și noi Iude prin Bisericile noastre pe care-i ținem la amvoane doar pentru că ne este greu să credem că dintr-un Iuda plin de Duh se poate ajunge la un Iuda plin de Satana, prin neveghere.

Avem o naivitate specifică, în care credem că toți cei care ne calcă pragul sunt sfinți sau au astfel de dorință și nu ne mai dorim darul deosebirii duhurilor, nu-L mai întrebăm pe Dumnezeu și nu ne mai trebuie discernământ, astfel Satana ajunge să planteze neghină în Biserici nu noaptea, ca în pilda lui Cristos, ci ziua în amiaza mare, sub ochii noștri, doar pentru că nu vrem să ne delimităm de păcat și de cei care-l fac cu nerușinare!

Nu fi naiv, fii vigilent și plin de Duhul de discernere!
Cu prețuire,
Toni Berbece

Cât ne costă naivitatea…

 

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26216 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: