EDITORIALE

Danie Popescu: Rugaciune pentru Mama.

Mama astăzi după ce a fost internata aseară de urgență din cauza unui infarct mărit, au descoperit printr-o radiografie că un mușchi al inimii a cedat, iar una din valvele inimii a râmas blocată, și astfel au fost inundați ambii plămâni trei sferturi cu sânge!

ASTĂZI DIMINEAȚA A SUFERIT prima intervenție de urgență din cauza că starea ei de sănătate se degenera rapid iar inima dădea semne sa cedeze, din cauza ca plămânii erau inundați, numai putea sa respire! Doctorii au decis să îi facă o coronoscopie și să vadă care este starea inimii, au descoperit că are nevoie sa ii fie montate de urgență 6 stent-uri pe inimă și o operație pe corp deschis sa ii înlocuiască valva blocată.

Datorita stării avansate de rău a inimii nu au putut monta decât 3 stent-uri iar restul urmând să fie montate după ce se mai stabilizează starea ei! Ne-au spus că seara aceasta este una critică și că dacă va trece peste aceasta noapte va avea șanse să se stabilizeze și sa poata continua intervențiile urgente de care are NEVOIE.

Doctorii au remarcăt că la cat de gravă este deteriorată inima din cauza acestui infarct mărit, teoretic nu mai trebuia să fie în viața, tinand cont că ea a suferit infarctul acum 4 zile iar din cauza diabetului nu a simțit efectele unui infarct, decât acuza o căldură puternică în piept.

Va rugam cei ce doriti si puteti fi alaturi de noi in post si rugaciune in aceasta perioada.

--

Multumim,

Familia Popescu.

https://www.facebook.com/100001381459067/posts/2816238501765504/?d=n

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura