ANUNTURI

Norvegia: Predicator de stradă răpit de musulmani şi forţat să se convertească la islam

Patru bărbați musulmani au răpit, bătut şi jefuit un predicator de stradă în oraşul Trondheim din Norvegia, după care i-au pus cuțitul la gât și i-au cerut să se convertească la islam sau va fi ucis.

Roar Fløtum, un norvegian care predică şi se roagă pentru cei nevoiași pe străzile acestui oraş istoric din nordul Norvegiei, a fost ademenit pe 28 noiembrie 2019 de 4 bărbaţi, sub pretextul de a merge să se roage pentru un prieten care era „rănit la picior şi aşteaptă să vină ambulanța.”

După ce l-au împins pe Fløttum pe nişte scări, l-au lovit în cap și i-au luat cardurile şi telefonul mobil. Predicatorul a fost luat captiv de către atacatori, care au retras aprox. 1.000 de euro cu cardului acestuia.

Chinurile lui Fløttum au continuat pentru că răpitorii lui au încercat să-l forţeze să recite cuvinte în limba arabă, probabil un crez islamic, şi i-au cerut să „se convertească la islam sau va fi ucis”, ținându-i cuţitul la gât. Musulmanii cred că oricine recită crezul islamic devine musulman, chiar dacă cei care o fac nu înţeleg sau nu cred cuvintele rostite.

citeste mai mult:https://dininimapentrutine.com/2020/01/19/norvegia-predicator-de-strada-rapit-de-musulmani-si-fortat-sa-se-converteasca-la-islam/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: