ANUNTURI

DVD: Cartea Cartilor – Aventuri prin lumea Bibliei la tine in casa!

cartea_cartilor_headertall_1000Urmăriți episoadele preferate din Cartea Cărților oricând și oriunde doriți! Călătoriți în timp alături de Cristi, Oana și Memo și descoperiți cele mai fascinante istorisiri biblice! Comandați acum setul de DVD-uri! Cartea Cărților! Aventuri prin lumea Bibliei chiar la tine în casă!
Preț: 15 lei/DVD-episod! 13 episoade disponibile!
Comanda acum: comenzi@alfaomega.tv, 0256.284.913, http://alfaomega.tv/librarie/cartea-c…

Ep. 1 – La început… Cartea Cărților îi duce pe cei trei eroi într-o călătorie în care sunt martori căderii lui Lucifer și transformării sale în Satana în urma unei lupte cerești.
Ep. 2 – Testul! Copii sunt duși într-o călătorie ca să-l întâlnească pe Avraam și pe fiul său preaiubit, Isaac, pe care este dispus să îl sacrifice pentru că asta îi cerea Dumnezeu.
Ep. 3 – Iacov și Esau – Cartea Cărților îi duce pe copii înapoi în timp, în perioada lui Iacov şi Esau. Cristi şi Oana văd dușmănia dintre cei doi fraţi şi separarea la care a dus aceasta.
Ep. 4 – Lasă poporul Meu să plece! Cristi, Oana și Memo ajung să-l întâlnească pe Moise, când el este ales de Dumnezeu ca să elibereze israeliţii din robia Egiptului.
Ep. 5 – Cele zece porunci – Cartea Cărților îi trimite pe cei trei eroi înapoi în timp ca să învețe că scopul regulilor este să ne protejeze, nu să ne strice distracția.
Ep. 6 – O aventură uriașă – Cartea Cărţilor îi duce pe copii să întâlnească încă un copil, pe David, care a trebuit să-și înfrunte propriul „goliat” într-un moment de criză.
Ep. 7 – Răcnetul leului – Cei trei eroi călătoresc înapoi în timp și îl întâlnesc pe Daniel, exact când este emis un decret care spune că oamenii nu au voie să I se închine altcuiva decât împăratului.
Ep. 8 – Primul Crăciun – Tinerii noștri eroi sunt duși într-o călătorie în care descoperă adevărata semnificație a Crăciunului!
Ep. 9 – Miracolele lui Isus – Cartea Cărţilor îi duce pe copii în Galileea, acolo unde Isus face adevărate miracole cum ar fi să vindece un invalid, să calmeze o furtună pe mare şi să scoată demoni.
Ep. 10 – Cina cea de Taină – În timpul unei călătorii cu Cartea Cărților, în vechiul Ierusalim, Cristi învață că deși Isus a fost faimos, El a fost smerit și i-a slujit pe cei din jur.
Ep. 11 – A înviat! Cartea Cărţilor îi duce pe Cristi, Oana, Memo și Maria (mama lui Cristi) înapoi în timp, ca să o întâlnească pe Maria într-un moment foarte dureros pentru ea – răstignirea Fiului ei.
Ep. 12 – Drumul spre Damasc – Copiii sunt duși într-o călătorie la începutul creştinismului. Îl vor întâlni pe un om numit Saul din Tars, ce devine apostolul Pavel.
Ep. 13 – Apocalipsa: Bătălia finală! Cartea Cărţilor duce eroii noştri într-o aventură, chiar înainte de apocalipsă, ca să le arate că iertarea a făcut mereu parte din planul lui Dumnezeu pentru omenire.

Preț: 15 lei/DVD-episod! 13 episoade disponibile!
Comanda acum: comenzi@alfaomega.tv, 0256.284.913, http://alfaomega.tv/librarie/cartea-c…

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: