ANUNTURI

Suntem fiare sălbatice. În 2019 s-au înregistrat 42 milioane de avorturi, fiind principala cauză a morții

Cu toate eforturile organizațiilor pro-viață, dar și ale liderilor religioși din întreaga lume care aduc în atenție constant gravitatea și amploarea avortului, acest procedeu a curmat și în 2019 peste 42 de milioane de vieți, fiind principala cauză a morții în anul care s-a încheiat.

Cele mai recente statistici referitoare la avort aparțin Worldometers care utilizează cifre furnizate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Conform OMS, în fiecare an se estimează în jur de 40-50 de milioane de avorturi în întreaga lume, aproximativ 125.000 de avorturi pe zi.

Statistica sumbră arată că numărul de avorturi din întreaga lume este mai mare decât numărul cumulat al persoanelor care și-au pierdut viața din cauza cancerului, SIDA, a accidentelor rutiere și sinucideri.

Potrivit statisticilor existente, din 1958 până în prezent în România au fost înregistrate aproximativ 23 de milioane de avorturi.

--

În ultima perioadă au apărut tot mai multe voci publice și organizații care militează pentru ocrotirea vieții și semnalează amploarea unei practici care ucide generații.

Este o criză, nu doar moral-spirituală, ci și socială, susțin numeroși lideri religioși, dar și politici, personalități ale vieții publice din toată lumea.

https://ortodoxinfo.ro/2020/01/03/suntem-fiare-salbatice-in-2019-s-au-inregistrat-42-milioane-de-avorturi-fiind-principala-cauza-a-mortii/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura