ANUNTURI

Un fost dependent de droguri mărturiseşte: am fost eliberat prin puterea lui Dumnezeu!

Michael Molthan, gazdă a unui program de radio unde oferă sfaturi şi consiliere pentru cei care se luptă cu diverse dependențe care distrug viaţile oamenilor, şi-a povestit propria lui încleştare cu patima drogurilor şi a alcoolului. Într-unul din episoadele M2-The Rock, programul pe care îl găzduieşte la un post de radio din Texas, el spune cum a ajuns de la a fi constructor de case la o persoană care trăieşte pe străzi.

„Atunci când eram patronul unei companii de construcţii, lucrurile au început să scape de sub control şi nu mai resuseam să mă stăpânesc,” povesteşte el.

Molthan a fost arestat pentru posesie de droguri în 2009. „Aveam o cantitate mare de cocaină în maşină,” explică el. „În plus, eram şi intoxicat cu droguri, aşa că am fost arestat. Nu am să uit niciodată acel moment, când am fost dus la închisoare şi mi s-a făcut poza de profil pentru dosarul penal.”

Acest eveniment avea să fie doar primul dintr-o lungă serie de arestări.

„Când mă uit în urmă, îmi dau seama că eram fără nici o putere față de această patimă. Ajunsesem la fundul sacului.”

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2019/12/28/un-fost-dependent-de-droguri-marturiseste-am-fost-eliberat-prin-puterea-lui-dumnezeu/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: