ANUNTURI

Se schimbă direcția? Premierul britanic, Boris Johnson, a afirmat în mesajul de Crăciun că această sărbătoare este „în primul rând, despre Iisus Hristos” și a promis că țara sa își va asuma misiunea de a apăra creștinii din întreaga lume

Premierul Marii Britanii, conservatorul Boris Johnson, a vorbit în mesajul său de Crăciun despre faptul că această zi este „în primul rând, o sărbătoare a nașterii lui Iisus Hristos și este o zi de inestimabilă importanță pentru milioane de creștini din întreaga lume”, relevă siteul oficial al Guvernului Britanic.

Liderul britanic a ținut să mulțumească lucrătorilor din serviciile publice, care sunt la datorie cu ocazia Sărbătorilor.

„Este acea perioadă specială a anului, când, orice s-a întâmplat înainte, putem profita de ocazia de a sărbători tot ce este bun în lume și de a petrece cu prietenii și familia.

Ziua de Crăciun este în primul rând, o sărbătorire a Nașterii lui Iisus Hristos. O zi de inestimabilă importanță pentru miliarde de creștini din toată lumea.
Desigur, deși mulți dintre noi se bucură de o pauză în această perioadă a anului, să nu-i uităm pe cei care și-au „amânat” sărbătorile, cu generozitate.
În numele țării, vreau să spun un uriaș „Mulțumesc” tuturor celor din sistemul național de sănătate, dintre care mulți vor lucra în aceste zile de sărbătoare pentru a avea grijă de noi. Un „Mulțumesc” și polițiștilor și tuturor slujitorilor publici care vor lucra neobosit în acest Crăciun”, a spus Boris Johnson.
De asemenea, premierul britanic a spus că unul dintre obiectivele sale este acela de a apăra creștinii persecutați din lume și a anunțat că țara sa e alături de ei.
„Azi, dintre toate zilele, vreau să ne amintim de acei creștini din lume care înfruntă persecuțiile. Pentru ei, ziua de Crăciun va fi sărbătorită în privat, în secret sau poate chiar într-o celulă de închisoare.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d