ANUNTURI

”Nu mai ofensați creștinii!” Două milioane de oameni au declarat război serialului Netflix în care Iisus Hristos este prezentat drept homosexual

Peste două milioane de semnături s-au strâns pentru a fi oprită difuzarea filmului brazilian „The First Temptation of Christ” (Prima tentație a lui Hristos) de pe platforma de streaming Netflix, care îl prezintă pe Iisus Hristos drept homosexual. Iar semnăturile continuă să se adune, filmull fiind considerat o nouă ofensă la adresa creștinilor.
Petiția a fost lansată la 46 de minute după lansarea filmului, cei care au văzut serialul susținând că producția jignește grav creștinii, scrie Daily Mail. Potrivit sinopsisului, povestea filmului îl surprinde pe Iisus la vârsta de 30 de ani, alături de un oaspete surpriză pe care îl aduce la o întâlnire în familie, prezentându-l drept iubitul său, Orlando.
Netflix nu a comentat pe marginea filmului și nici a acuzațiilor făcute împotriva acestuia. În schimb, trupa de comedie din spatele producției a declarat că pune preț „pe libertatea de exprimare a umorului prin intermediul unei satire legate de una dintre cele mai diverse teme culturale ale societății, aceasta fiind esențială pentru o țară democratică”.
Criticii care militează pe Twitter împotriva filmului au spus că vor boicota site-ul până când producția va fi retrasă.
Eduardo Bolsonaro, fiul președintelui brazilian Jair Bolsonaro, a numit filmul un „gunoi”, adăugând că producătorii „nu reprezintă societatea braziliană”.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: