ANUNTURI

Devotional – O chemare clara

„M-am făcut robul tuturor, ca să câştig pe cei mai mulţi.” (1 Corinteni 9:19) În acest verset vedem că Pavel începe să înțeleagă care este misiunea sa în viaţă – aceea de a câştiga suflete pentru Isus Hristos! În versetul 16 el spune: „şi vai de mine, dacă nu vestesc Evanghelia!”

Ce transformare a avut loc în viața lui Pavel! În Fapte 9 îl vedem pe drumul spre Damasc, alergând cu toată puterea pentru a persecuta cât mai mulți creștini posibil. Ce trecut oribil a avut. Știm că a laut parte la martirajul lui Ștefan (vezi Fapte 7:55-60) și mulți istorici cred că a fost implicat și în omorârea mai multor credincioși. Dar când Isus i s-a înfățișat în mod miraculos, a fost străpuns de teamă și a căzut la pământ. Astfel a început căutarea lui după Dumnezeu și după slujirea profundă.

Pavel spune în versetul 16 că acest „vai”, această chemare de a propovădui Evanghelia, a fost obligatoriu pusă în sarcina lui. A fost necesar ca Isus să lucreze în viața sa exact în modul în care a făcut-o, pentru a scoate la lumină ceea ce a produs în inima lui Pavel.

Fără să știe, Pavel îl căutase pe Dumnezeu fără să-L fi căutat şi pe Mântuitorul. Avea o chemare în viața sa, dar nu știa care era calea pe care trebuia să o urmeze pentru a o împlini. Şi tu ai aceeaşi chemare ca şi a lui. Isus a venit după tine, te-a căutat, te-a găsit acolo unde te aflai și te salvat. El vine întotdeauna la cei ale căror inimi Îl caută.

CITESTE MAI MULT: https://alfaomega.tv/devotional/11561-devotional-o-chemare-clara?fbclid=IwAR27zw4nm2FCa0tsQ3A1GHXwCXBps4MPSHcnYLSJnc05duHFWVorh49whbA

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura