ANUNTURIStiri

Evreii se intorc in tara Bibliei implinind profetia biblica

jd_46_evrei_alexandrinaMultă lume ar putea vedea Israelul ca un loc periculos, dar numărul imigranților care intră în țară este în creștere. Ne-am întâlnit cu unii din ultimul grup care a venit în Israel înainte de sfârșitul Anului Nou evreiesc. Imigranții au venit din unul dintre punctele de atracție ale lumii, Ucraina.

Când tânăra de 19 ani, Alexandrina Zholudev, și-a văzut familia în siguranță în Israel, nu s-a putut opri din plâns.

”Când i-am văzut am plâns foarte mult. Mama a plâns și ea. Plângem mult, dar chiar este o zi foarte fericită”, a afirmat Alexandrina.

Alexandrina a imigrat aici anul trecut când Ucraina încă era destul de liniștită. Apoi au început luptele, care i-au prins familia la mijloc.

”Când am pierdut legătura cu ei am fost foarte îngrijorată deoarece nu am știut ce se întâmpla acolo. M-au sunat mai târziu și tata mi-a spus că în fiecare zi dormeau în pivniță. Mâncau acolo. Nu aveau apă, electricitate. Nu era nimic în casă”, a afirmat Alexandrina.

jd 46 evrei israelFamilia ei s-a alăturat ultimului grup de imigranți care au venit la aeroportul Ben Gurion înainte de Anul Nou evreiesc. Aproape 25 000 de evrei au imigrat în Israel de la sărbătoarea Rosh Hashanah de anul trecut. Mulți au venit din zone de război sau locuri unde antisemitismul este în creștere. Pentru prima dată, numărul cel mai mare de evrei care vin în Israel este din Franța.

”Este o creștere în numărul celor din Rusia și Ucraina”, a afirmat Natan Sharansky.

Președintele agenției evreiești, Natan Sharansky, a imigrat în Israel după ce a petrecut ani într-o închisoare sovietică.

”Acum pentru mine este emoționant să văd aceste familii din Ucraina care vin din locurile unde am crescut eu.Aceste locuri sunt distruse de război. Ucrainienii și rușii trag cu tot felul de arme și evreii sunt prinși la mijloc”, a afirmat Natan Sharansky.

El spunea despre creștini că joacă un rol important în ajutarea imigranților ca să ia legătura cu agenția sa.

jd 46 evrei ucraina”Când vin, mulți vin cu puțin mai mult decât hainele de pe ei. Vin aici fără nimic. Poate cu două valize. Aceasta din cauza bombelor, iar Israelul este o țară care îi poate ajuta”, a afirmat Elena Hila Faingold.

Sharansky spunea că imigranții împlinesc rugăciuni evreiești și profeția Bibliei în care Dumnezeu promite că va da țara înapoi poporului Său.

”Fiecare dintre acești oameni, fiecare dintre acești evrei închid cercul de mii de ani, cel puțin 50 de generații, a tatălui, a bunicului și a străbunicului său, de rugăciuni pentru a fi anul următor în Ierusalim. Și acum sunt aici, în Ierusalim”, a afirmat Natan Sharansky.

Familia Zholudev se va stabili în comunitatea israeliană Ranana și Alexandrina se va alătura în curând armatei israeliene. Tatăl Alexandrinei a venit în ziua când a împlinit 41 de ani și spune că are speranță, că visele sale se vor împlini.

A fost destul de emoționant să vedem această familie reunită și să vedem profeția desfășurându-se chiar în fața ochilor noștri.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: