ULTIMELE STIRI

Care este darul tău?

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Poate ți s-a pus întrebarea aceasta sau poate că ai meditat la ea, privind cu nedumerire, deoarece nu găsești nimic care să te pună în evidență într-un anumit domeniu al vieții tale spirituale. Cel mai adesea ideea de dar a fost asociată cu ceva ce izbește privirile, cu ceva prin care să te remarci, lucru care, de cele mai multe ori, nu face bine vieții tale spirituale și care te poate duce chiar și până în culmile mândriei.

Poate ai remarcat că în cercurile religioase sunt remarcați prin daruri cei care au o voce deosebită sau abilitatea de a comunica în public din învățătura biblică. Dar aceștia nu reprezintă decât o mică parte a celor care alcătuiesc Trupul Domnului Hristos, nu-i așa? Atunci se ridică întrebarea: ceilalți ce daruri ar trebui să aibă? Sunt felurite daruri, dar este același Trup, sunt multe daruri, dar nu toate sunt bine cunoscute. Astfel, cineva care nu are prea multe talente vizibile ar putea spune: „care este darul meu? Eu nu am niciunul?”. Și sunt mulți creștini care și acum își caută darul sau darurile cu care ar putea să Îl slujească mai bine pe Domnul. Trebuie să înțelegem un alt adevăr când vine vorba despre daruri. Acestea sunt date pentru folosul altora și nicidecum pentru a ne evidenția pe noi înșine înaintea lor. Apostolul Pavel mai spunea: „Cine te face deosebit? Ce lucru ai pe care să nu-l fi primit? Și dacă l-ai primit, de ce te lauzi ca și cum nu l-ai fi primit?” (1 Corinteni 4:7)

Uneori ni se pare că doar cei din față sunt aceia cărora Dumnezeu le-a dat daruri. Gândește-te însă că și ție ți-a dat posibilitatea de a fi de folos Trupului Domnului. Dacă am avea toți același dar, cu siguranță că nu am putea acoperi toate nevoile Bisericii. Dar tocmai aceasta este ideea. Nu este întâmplător mediul în care trăiești, nici anturajul în care te situezi sau biserica în care te afli acum. Pretutindeni tu poți face o slujbă, poți lăsa o mireasmă plăcută, poți da sens vieții altora prin lucruri simple, prin gesturi și fapte mărunte, prin cuvinte care zidesc și prin multe alte modalități care îndreaptă privirea înspre bunătatea și grija Domnului.

citeste mai mult:

https://www.totalschimbat.ro/2019/11/14/care-este-darul-tau/

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27385 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: