ANUNTURI

Devotional – Reimprospatat de Duhul lui Dumnezeu

Cei care păstrează neîncetat credința așteaptă o manifestare glorioasă a puterii de înviere a lui Hristos. Numai împreună cu Domnul veți cunoaște lucrările ascunse, iar El vă va uimi, vă va încânta și vă va arăta slava Lui!

Măreția actuală a lui Hristos poate fi rezumată printr-un verset puternic: „În El era viața” (Ioan 1:4). El a fost – și este și acum – sursa de viață. Isus a fost înnoit în mod constant, pe măsură ce S‑a adăpat dintr-un rezervor secret, care nu a fost niciodată epuizat. El nu a obosit vreodată din cauza mulțimilor care-L presau, iar răbdarea Lui niciodată nu a fost slăbită.

Când Isus i-a chemat pe ucenicii Săi să stea deoparte pentru a se odihni, s-au îndreptat într-un loc liniștit, traversând lacul. De asemenea, și atunci mulțimile Îl așteptau. Dar niciodată nu a spus: „O, nu! Iar aceeași situație: cu plângerile lor necugetate și întrebările lor stupide! Oare se vor sfârși vreodată?” În schimb, El a văzut mulțimile și a fost mișcat de compasiune. El a fost reînviorat de Duhul și a trecut la lucru. Și, deși a avut zile de trudă și nopți de rugăciuni, El a acordat atenție chiar și copilașilor.

Când a fost epuizat, Isus s-a oprit să Se odihnească la o fântână, dar o femeie pierdută avea nevoie de ajutor și încă o dată a fost reînviorat. Ucenicii Lui L-au întâlnit pe Învățătorul lor atât de relaxat și de odihnit! „El le-a spus: „Eu am de mâncat o mâncare pe care voi n-o cunoaşteţi” (Ioan 4:32). Acesta este secretul energiei dintr-o viață de înviere!

CITESTE MAI MULT: https://alfaomega.tv/devotional/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: