ANUNTURI

Devotional – Miscand inima lui Dumnezeu

Știm ce înseamnă când auzim pe cineva spunând că anumiți oameni au „atingerea lui Dumnezeu” asupra lor. Pot fi bărbați sau femei simpli, după standardele lumii, dar care au stat singuri cu Dumnezeu și vorbesc cu autoritatea și convingerea Duhului Sfânt. Profetul Daniel era un astfel de om.

Daniel era disciplinat, curajos, talentat; un credincios obișnuit ar putea simți că nu se poate ridica la măsura lui. Însă Daniel este un exemplu de om mare, care a fost în întregime uman și care purta în el fragilitățile condiției umane. Povestea lui este menită să ne învețe cum să-L atingem pe Dumnezeu – și cum să fim atinși de El.

Daniel reprezintă rămășița sfântă a lui Dumnezeu într-o vreme rea, iar captivitatea sa în Babilon ilustrează lupta noastră actuală într-un Babilon modern. El ne arată astăzi cum să perseverem în căutarea după Dumnezeu, până când pune mâna Sa asupra noastră.

Dacă Daniel a putut rămâne fidel lui Dumnezeu într-o vreme de apostazie și idolatrie, putem face acest lucru și noi, astăzi, oricât de grele ar fi vremurile. Dacă am putea avea nu numai credința lui, dar și să devenim atât de absorbiți în părtășia cu Domnul, tot așa cum El a coborât și L-a atins – acest lucru  este posibil pentru noi astăzi. Același Dumnezeu care l-a atins pe Daniel ne va atinge și pe noi!

CITESTE MAI MULT:https://alfaomega.tv/devotional/11380-devotional-miscand-inima-lui-dumnezeu?fbclid=IwAR0j9Ows_JkT_iizDt3jXmOwUKvD5r_yVhqVAtn7UYIY1rByvEGXRhmjV9I

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: