ULTIMELE STIRI

Peter Costea: Nu uitați referendumul și ce ne-a făcut clasa politică din România!

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00


Se împlinește un an de când clasa politică din România ne-a trădat anihilând referendumul pentru căsătorie inițiat de cetățeni. Să nu uităm niciodată afrontul acesta. Amintiți-vă de el în fiecare an. Spuneți și copiilor voștri și amintiți-le să nu uite nici ei.

Să nu uităm crimele comise de clasa politica împotriva democrației române cu prilejul referendumului. Spuneți copiilor voștri să nu uite nici ei. Să nu uităm că încrederea noastră în clasa politică a fost subminată în mod flagrant de politicieni. Ei ne-au stat în cale să nu ne putem exercita drepturile constituționale pentru un scop dorit de noi, pentru un scop de primă importanță pentru sănătatea morală și valorică a României și a societății noastre. Să nu uităm că avem oportunitatea să-i penalizăm pe cei care ne-au mințit, care ne-au stat în cale și ne-au disprețuit. Să nu uităm că ne cer voturile acum când e în interesul lor să fie votați la prezidențiale.

Să nu uităm că dl Iohannis ne-a numit, de mai multe ori, fanatici religioși pentru că am ales să ne exercităm drepturile constituționale așa cum dorim noi, cetățenii, nu cum vrea el. Nu merită să primească voturile noastre.
Să nu uităm că USR a votat împotriva amendamentului constituțional în Parlament, vânturând în spațiul public dezinformare și ură la adresa noastră. USR s-a erijat ca aliat al „minorităților sexuale” și inamic al valorilor creștine. USR nu merită să primească voturile noastre.

Să nu uităm că USR și dl Iohannis au dovedit incompetență politică și ipocrizie în mai, cu prilejul alegerilor europarlamentare. Au creat confuzie insistând asupra unor referendumuri constituționale populiste, alocând fonduri mari pentru organizarea referendumurilor, doar pentru ca ele să fie invalidate de Curtea Constituționala.

Să nu uităm că dl Morar din Curtea Constituțională ne-a numit „retrograzi” pentru că insistăm să ni se respecte valorile morale și credem în familia și căsătoria naturală.
Să nu uităm că noi suntem, ori ar trebui să fim, stăpâni în țara noastră, nu clasa politică.

Mai devreme sau mai târziu elita politică a României va trebui trasă la răspundere pentru trădarea calculată la care ne-a supus acum un an.

https://www.facebook.com/

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (25799 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: