EDITORIALE

Legislatura Californiei: „Creștinii cauzează suicidul homosexualilor”

Încerc să vă informez cât se poate de obiectiv și frecvent asupra atacurilor statului secular la adresa noastră. Unul peste care am dat recent și care merită să fie cunoscut și în România e Rezoluția adoptată pe 26 septembrie de Camera Deputaților a Statului California care afirmă, printre altele, și incredibil, că „the stigma associated with being LGBTQ is often created by … religious groups, causing disproportionately high rates of suicides, attempted suicide, depression, rejection, and isolation among LGBTQ and questioning individuals”. („stigma asociată cu identitatea LGBTQ e deseori cauzată de … grupurile religioase care cauzează o incidență de suicid ridicată la persoanele LGBTQ, încercări de sinucidere, respingere și marginalizare”) Rezoluția poate fi citită în întregime aici:

https://leginfo.legislature.ca.gov/faces/billNavClient.xhtml?bill_id=201920200ACR99

Prin această afirmație, statul secular a trecut limita oricărui bun simț. Statul secular a ales să se alieze cu un grup minuscul din societate împotriva unui grup majoritar. Să nu mai rămână neutru ori echidistant, ci să demonizeze pe unii cetățeni și să-i favorizeze pe alții. Să transforme creștinii în cetățeni de rang secund și pe homosexuali în cetățeni privilegiați.

California a devenit nu doar cel mai decadent stat american, dar și cel mai irațional. Cel mai anticreștin. Statul din care, din nefericire, se extind, în toată America și apoi în toată lumea, cele mai retrograde și decadente idei și practici cunoscute istoriei.

În ianuarie, New York a adoptat cea mai radicală lege privind avortul cunoscută istoriei, îngăduind uciderea copiilor nenăscuți până în momentul nașterii. În mai puțin de 8 luni de atunci, alte câteva state americane au legiferat atrocitatea legalizată de statul New York, cum, de fapt a făcut și statul Victoria din Australia, tot recent.

--

Din nefericire, există o tendință a bulgărului de zăpadă („snow ball effect”) conform căruia practicile decadente se transmit rapid și în alte țări și societăți. Nu va trebui să fim surprinși, deci, dacă vom auzi, în câteva săptămâni ori luni că și alte legislaturi americane vor adopta rezoluții similare cu cea adoptată în California. Toate aceste rezoluții țintesc credința, creștinii, valorile biblice, valorile noastre.

Californienii au început să „emigreze” în masă din California. Ceea ce nu ar trebui să ne surprindă. Săptămâna aceasta a fost publicat un sondaj de opinie conform căruia 84% dintre persoanele conservatoare care locuiesc în California intenționează să părăsească statul California.

Nu este exclus ca ceea ce s-a petrecut în California pe 26 septembrie să se întâmple și în Parlamentul European ori în parlamentele diverselor țări occidentale. Ori chiar și în România, în 5 ori 10 ani.

--

Cum am ajuns aici? Creștinii Californiei au încetat să mai lupte după ce, în 2007, Tribunalul Suprem al Californiei a anulat referendumul constituțional din 2006 care a interzis căsătoriile homosexuale. În ultimii 12 ani forțele întunericului au făcut ravagii în California. Din nefericire, creștinii Californiei continuă să rămână retrași între pereții sanctuarelor lor, mulți lideri creștini de acolo sugerând neutralitate.

Creștinii României pot învăța din lecția creștinilor californieni să „lupte pentru credința noastră de obște dată sfinților odată pentru totdeauna” și să nu se lase, chiar dacă vremurile în care trăim nu ne sunt propice.https://www.facebook.com/407413792695356/posts/1965076766929043?sfns=mo

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura