EDITORIALE

Asuma-ti responsabilitati

 Nu fi nepasator de darul care a fost pus in tine. Ti se pare cunoscuta aceasta afirmatie?

       Un nou inceput de an, inca un gest de indurare din partea Domnului. Dar, oare va fi aceasta indurare prefacuta in bucurie, iertare si dragoste din partea ta? Cu siguranta ca ti-ai facut multe planuri pentru acest an, dar in planurile voastre ati cerut si parerea Domnului? In randurile urmatoare as vrea sa va prezint cateva lucruri de care trebuie sa ti neaparat cont cand iti faci planurile. In primul rand este foarte important sa recunosti soapta Duhului Sfint si sa o deosebesti de ceea ce tu ai vrea sa auzi. De multe ori Il intrebam pe Dumnezeu despre o anumita parere cand de fapt noi ne-am format deja una. Cu siguranta ca daca vrei sa deosebesti voia Domnului, de voia ta, este necesar sa ai un timp de rugaciune, un timp de citire a Cuvantului si de tot timpul petrecut in Casa Domnului. Dupa ce ai cerut Domnului, prin rugaciune, sa-ti arate planul Sau pt tine, dupa ce ai citit din Cuvintul Sau si dupa ce ti-ai petrecut timpul in Casa de Rugaciune, al doilea lucru foarte important este sa asculti ceea ce vrea Domnul sa-ti spuna. Asculta prin predici, cantari, poezii si fii gata sa raspunzi fiecarui oportunitati pe care Domnul o sa ti-o ofere. Cu siguranta ca El iti va arata ceea ce ar vrea El sa faci in acest an. Si chiar daca planurile tale nu coincid cu ale Lui, nu fi trist(a), fii plin(a) de incredere si lasa-te folosit(a) pe deplin in slujba Sa. Fii plin(a) de credinta si implica-te cu toata dragostea si credinta ta in tot ceea ce Domnul iti va cere .Si nu uita un lucru foarte important, oricit de grea si anevoioasa ti se va parea slujirea ta, bazeaza-te pe deplin in puterea Sa. Nu te uita ca esti slab(a), fara putere si fara mare pricepere, tu fa-ti datoria ta fata de El si lasa-l pe El sa-ti binecuvinteze toata munca. Multumeste-i in fiecare zi pt dragostea si harul pe care ti le-a aratat, foloseste toate talentele tale pentru a-I sluji cat mai bine. Si daca vei obosi in lucrarea ta, daca vei simti ca nu mai poti, adu-ti aminte ca si Isus a fost obosit, asuprit, batjocorit si scuipat si totusi s-a dus pana la capat. El, chiar si acum mijloceste pentru noi. Chiar El ne incurajeaza spunindu-ne ,,Indrazniti,Eu am biruit lumea’’. Asadar, daca vrei sa ai un an pe deplin binecuvantat  nu uita sa faci aceste cateva lucruri foarte importante pentru viitorul tau: recunoaste chemare pe care ti-o va face, asculta, increde-te, bazeaza-te pe El.

       Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.Numai Dumnezeu este acela care ne poate calauzi spre o viata traita cu folos. Daca vrei ca si viata ta sa fie traita cu folos, tine cont de parerea lui Dumnezeu si atunci vei avea garantia ca viata ta nu se risipeste, ci este una folositoare. Nu te teme asuma-ti responsabilitati si lupta-te sa le duci pana la capat. Domnul sa ne lumineze sa facem in fiecare zi voia Sa. Amin

de: Marin Şomai

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Amin amin frate!!

    Domnul sa ne ajute sa ne asumam responsabilitatea in Fata Sa!!! Este foarte important in vremea in care traim sa fim responsabili in Fata lui Dumnezeu pentru tot ce gandim, spunem sau facem!!!

    MA ROG CA DOMNUL SA NE CALAUZEASCA PASII PE CALEA LUI, SI EL SA FIE SINGURUL CARE NE SFATUIESTE!!! Oamenii ne pot insela, dar Dumnezeu niciodata nu o va face!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: