ANUNTURI

Inimi frânte – Norvegia ia în custodie permanentă 3 copii ai unui cuplu creștin american

Infamul serviciu de protecție a copilului cunoscut drept Barnevernet a luat în custodie permanentă trei copii americani, provenind dintr-o familie formată dintr-o mamă americană și tată lituanian.

Natalya Shutakova, o cetățeană americană, care s-a mutat anul trecut în Norvegia din Atlanta, Georgia, împreună cu soțul ei, cetățeanul lituanianian Zigintas Aleksandravicius, s-au întâlnit pentru ultima dată cu copiii lor zilele trecute. De acum li se va permite să îi viziteze doar de trei ori pe an.

„Avem inimile frânte, nu mă pot abține din plâns”, a spus Natalya pentru CBN News. „Ziua de azi a fost una teribilă, o altă lovitură dată familiei noastre”.

Cei trei copii ai cuplului, Brigita, de 11 ani, Nikita, de 9 ani, și Elizabeth, de 7 ani – toți cetățeni americani – au fost luați din casa lor de către Barnevernet în mai, la mai puțin de un an după ce familia s-a mutat într-un orășel la 112 km de Oslo.

„Am avut ultima întâlnire cu copiii noștri și imediat după aceea avocatul nostru ne-a sunat și ne-a informat despre decizia luată împotriva noastră”, a spus Natalya. „Dar nu e surprinzător, din moment ce tribunalul aparține serviciului Barnevernet. E tribunalul lor. Vom face recurs la „Tingrett”, care e un tribunal obișnuit; acolo avem mai multe șanse să câștigăm”.

Copiii au fost luați de către Barnevernet după ce fata cea mai mare, Brigita, supărată că părinții i-au luat telefonul drept pedeapsă, a inventat la școală o poveste cum că ar fi abuzată acasă. După aceea, a spus că a mințit și a făcut un video adresat judecătorului care se ocupa de caz, declarând că a mințit, dar a fost ignorat.

În video, Brigita spune: „Acum îmi pare foarte rău. Îi vreau înapoi pe mama și pe tata. Îmi vreau famiilia înapoi”.

Natalya a declarat pentru CBN News: „Luni, în data de 16 septembrie, am prezentat videoclipul Brigitei la tribunal! A doua zi, marți, telefonul ei era stricat. Nu am niciun dubiu că a fost ceva intenționat, ca să o oprească din a face aceste clipuri, pe care le posta pe contul ei Tiktok”.

Luna trecută, poliția norvegiană a renunțat la acuzațiile aduse împotriva părinților.

shutakova2 hdvBrigita Aleksandraviciute le-a scris părinților această scrisoare sfâșietoare.

https://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/11242-inimi-frante-norvegia-ia-in-custodie-permanenta-3-copii-ai-unui-cuplu-crestin-american?fbclid=IwAR3F0QnsjqSOUA_aCsL4NMmBXAr9QdsZ-YR1wOP-LNZ_B1IW9NjAIRhXkkM

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: