ANUNTURI

Dumnezeu sa te mângâie, Dana Racz !

“M-am luptat lupta cea bună, mi-am sfârşit alergarea, am păzit credinţa. De acum mă aşteaptă cununa dreptăţii, pe care mi-o va da Domnul, Judecătorul cel Drept, în ziua aceea, şi nu numai mie, ci tuturor celor care vor fi iubit arătarea Lui.” 2 Timotei 4:7-8

Cu durere profundă în suflet, venim împreună ca familie și comunitate pentru a onora memoria lui Dacian, soț iubitor, tată devotat și slujitor credincios al lui Hristos.

Această strângere de fonduri are scopul de a-i susține pe Dana și pe copii în această perioadă dificilă. Banii adunați vor fi utilizați pentru a oferi familiei asistența financiară necesară pentru a acoperi cheltuielile imediate, cum ar fi pregătirile pentru înmormântare, facturile medicale și costurile de trai zilnice.

Prin contribuția noastră dorim să onorăm memoria lui Dacian, și să întindem o mână de ajutor către o familie în nevoie. Orice donație, indiferent cât de mare sau mică, va face o mare diferență în viața lor și, împreună, ne putem asigura că simt dragostea și sprijinul unei comunități pline de compasiune.

Donatii – https://gofund.me/1e73b6d3

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: