ULTIMELE STIRI

Statistică îngrijorătoare!! Doar în primii 19 ani de la Revoluție, în România s-au făcut aproape 18 milioane de avorturi

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00


Doar în primii 19 ani de la Revoluție, în România s-au făcut aproape 18 milioane de avorturi, spune Părintele Nicolae Tănase în cartea „Soțul ideal, soția ideală”, această statistică îngrijorătoare fiind confirmarea faptului că „românii nu mai vor să nască”.
Potrivit Părintelui Nicolae Tănase, sunt foarte multe avorturi până în 14 zile, prin „sterilete și pilule” și „aceasta este enorm”.
„Nu avem voie să nu știm. Cu atâta tehnică ce ne pune la dispoziție în amănunt totul, s-au realizat fotografii ale copilului în pântecele mamei, nu ecografii. Tot cu această aparatură s-a studiat în pântece pulsul în primele zile, în a 9 zi, la o săptămână, la cinci săptămâni, la cinci luni, totul se cunoaște. Și atunci nu putem să facem nici ce face struțul și nici ce face unul sau altul când încearcă să se ascundă. Noi, creștinii, știm cu precizie din Sfânta Scriptură că urziți am fost din pântecele maicii noastre. De la o vreme, știința vine și ne pune toate astea în față ca o evidență. Noi nu avem nevoie de dovezi, pentru că știința se ocupă cu dovezile, cu argumentele”, spune Părintele Nicolae Tănase.
Părintele precizează că dreptul la viață este „o temă actuală și arzătoare”.
„Nenașterea anulează bucuria, adică, nu este copil, nu va fi nepot, nu este copil, nu va fi bucuria primei zile de școală. (…) Nu e naștere, nu e nuntă, nu sunt lacrimi de bucurie la biserică, la cununie, când părinții își aduc copiii la Sfântul Altar, îi predau nașilor și preotul săvârșește Sfânta Taină a Cununiei. Nu ai bucuria de a fi bunic. Iată câte bucurii se pierd. Apoi vine osânda”, explică Părintele Nicolae Tănase în cartea „Soțul ideal, soția ideală” (Editura Anastasis, 2012, pag 212, 216).

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (25713 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: