ULTIMELE STIRI

Devotional – Nu te teme de ceea ce vezi

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00


„Căci braţele celui rău vor fi zdrobite, dar Domnul sprijină pe cei neprihăniţi.… Ei nu rămân de ruşine în ziua nenorocirii, ci au de ajuns în zilele de foamete” (Psalmul 37:17,19). Această profeție uimitoare pentru oamenii lui Dumnezeu este împlinită chiar în fața ochilor noștri. Psalmul 37 ne spune că Domnul acționează împotriva unei societăți ale cărei păcate au ajuns până la ceruri. Totuși, același psalm este unul plin de speranță, conținând o promisiune incredibilă pentru cei care își pun încrederea pe deplin în Domnul.

Dumnezeu spune că îi va „susține pe cei neprihăniți”, ceea ce înseamnă, pur și simplu, că Dumnezeu este credincios în răsplata Sa față de cel rău, dar și în promisiunile Sale. David spune, de fapt: „Privește în jurul tău și vezi cum Dumnezeu își ține Cuvântul. Avertismentele Lui se manifestă acum în titlurile ziarelor voastre, acțiunile Sale se regăsesc peste tot în mass‑media. Nu-Și va ține Dumnezeu Cuvântul pentru a-i păzi pe cei aleși?”

Indiferent de ceea ce se întâmplă în lume – oricât de temătoare devin veștile rele, oricât de mult se agită lumea – oamenii lui Dumnezeu nu vor fi lăsați de  rușine. Într-adevăr, Domnul va acționa asupra credinței noastre pentru a-Și împlini Cuvântul Său față de noi. S-ar putea să suferim, dar El va trimite răspuns tuturor celor care au încredere deplină în El.

Creștinii se vor confrunta cu imposibilități în zilele ce vin, dar Domnul nostru ne va face parte de minuni, atunci când nu există nicio rezolvare omenească. De fapt, El își pune de bună voie reputația în mâinile oamenilor Săi, chemându-ne să ne încredem în Cuvântul Său. Puteți spune: „Dumnezeu își poate apăra propriul nume; nu are nevoie de mine”. Nu-i așa! Dumnezeu și-a ales poporul ca să-I fie mărturie față de o lume amorțită și neschimbată și ne cheamă să-I cerem cu toată deschiderea să îndeplinească ceea ce promite.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/11180-devotional-nu-te-teme-de-ceea-ce-vezi?fbclid=IwAR0yJE_M3uAjpaBbVeUlTsI0IHqUvoldZeRuhwC1JPTGQZXsDFDGKmKlRVE

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (25713 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: