ANUNTURI

Fetiţă de 6 ani din Vietnam în comă după ce a fost agresată pentru credinţa ei creştină

O fetiță de 6 ani a fost în comă după ce a fost bătută în mod brutal din cauza credinței sale creștine de către locuitorii unui sat din Vietnam.

Open Doors UK a spus că fata, a cărui nume nu poate fi făcut public din motive de securitate, a fost bătută împreună cu părinții ei creștini, după ce au fost scoşi cu forţa din casa lor din nordul Vietnamului și alungați din sat.

Familia a fost bătută de sătenii furioşi după ce s-au convertit la creștinism și au încetat să mai urmeze tradiția închinării la strămoși.

Conform Open Doors, ei au fost „batjocoriţi, legaţi cu frânghii și bătuţi puternic în timp ce au fost târâți pe un teren stâncos de la marginea satului, forțându-i să plece”.

Aceștia au fost duși la spital de către membrii bisericii lor, unde au petrecut trei zile primind tratament pentru rănile lor.

Reprezentanţii Open Doors, organizaţie care susține creștinii persecutați din întreaga lume, au spus că fetiţa s-a trezit după ce a fost în comă, dar nu îşi aminteşte nimic despre ceea ce s-a întâmplat și nu este capabilă nici să-și recunoască părinții.

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2019/09/07/fetita-de-6-ani-din-vietnam-in-coma-dupa-ce-a-fost-agresata-pentru-credinta-ei-crestina/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: