ANUNTURI

Analiză: Ce s-a schimbat în Marea Britanie de la legalizarea căsătoriei între persoane de același sex?

În contextul  Referednumului pentru Căsătorie, care va avea loc pe 6 și 7 octombrie 2018, multe persoane se întreabă: „Cu ce mă va afecta pe mine căsătoria între persoane de același sex?”.
La această întrebare a încercat să răspundă un australian înainte de consultarea națională din Australia  pe această temă, pe site-ul The spectator.com.
Autorul articolului intitulat „Ce s-a schimbat în Marea Britanie de la căsătoria între persoane de același sex” arată cum i-a afectat pe britanici redefinirea căsătoriei: începând cu pierderea locului de muncă si până la anularea libertății de exprimare și a celei religioase. „Îndemn fiecare australian să analizeze dovezile, rezultatele și să știe clar pentru ce votează. Dacă ar fi fost vorba doar despre căsătorie, ar fi meritat protejată. Dar este infinit despre mult mai mult”, sună apelul autorului, ca o concluzie a textului său. Reamintim că în Marea Britanie, legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex s-a făcut de către Parlament, fără nicio consultare populară prealabilă.
Redăm mai jos textul integral, tradus de Prodocens media:
„În urmă cu patru ani, pe fondul multor incertitudini, 400 de membri ai parlamentului britanic au votat pentru redefinirea căsătoriei în Marea Britanie.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: