ANUNTURI

Filmul pro-viață „Unplanned” NR. 1 la vânzările de DVD-uri pe Amazon

Imediat după ce a fost lansat și în format DVD, filmul pro-viață Unplanned a devenit Numărul 1 în vânzările de pe Amazon, cu peste 235.000 de unități comandate. Filmul, realizat după romanul autobiografic omonim al lui Abby Johnson, prezintă transformarea eroinei din director la o clinică de avorturi din Texas într-una din cele mai cunoscute activiste pro-viață.

Cary Solomon, unul din realizatorii filmului spune că cifrele de pe Amazon arată că „poporul a vorbit”, iar „succesul este cu atât mai mare având în vedere cenzura din partea mainstream media și rețelelor de socializare, care au încercat să saboteze filmul la lansarea în cinematografe.”

„Aceasta înseamnă că avem o națiune avidă de povestiri despre viață și mai ales de povestiri reale care spun adevărul”, consideră Solomon.  Acesta a dezvăluit că binecuvântarea lui Dumnezeu a fost cea care i-a făcut să depășească toate obstacolele și să realizeze un film de succes: „Atunci când am început eram foarte preocupați, foarte îngrijorați, foarte speriați, dar am avut un moment al Sfântului Duh, care s-a pogorât peste noi și ne-a spus să nu ne fie frică, deoarece aceasta este pentru gloria Lui, iar poate mii de oameni nu  ne vor crede, însă chiar așa s-a întâmplat.”

Unplanned a fost lansat în cinematografe în SUA pe 29 martie. În pofida ostilității, cenzurii boicotului și piedicilor de tot felul cu care s-a confruntat din partea industriei de film, rețelelor de socializare și principalelor mass media, aflate sub influența puternicului și agresivului lobby pro-avort, Unplanned s-a dovedit un succes de box-office, cu încasări de 19 milioane de dolari și peste 2 milioane de spectatori în SUA.

Unplanned a ajuns și în Canada la sfărșitul lunii iunie, unde lobby-ul pro-avort s-a mobilizat și a utilizat toate resursele posibile pentru a bloca accesul publicul la film. Mai multe cinematografe au fost chiar nevoite să retragă filmul în urma amenințărilor cu moartea. Cu toate acestea, în cinematografele unde a fost difuzat Unplanned a făcut săli pline. În prezent, filmul rulează în 10 țări, printre care Australia, Noua Zeelandă, Irlanda, Costa Rica și Guatemala.

Impactul asupra celor care vizionează filmul este unul  extrem de puternic. Unplanned prezintă trauma și ororile avortului sub toate aspectele, fizic, medical și emoțional, arătând adevărata realitate, extrem de crudă și șocantă despre avort, care nu are nicio legătură cu imaginea promovată de lobby-ul pro-avort. De asemenea, Unplanned dezvăluie și practicile imorale ale industriei de avorturi care utilizează tehnici de manipulare prin care femeilor însărcinate nu li se prezintă decât avortul ca singura soluție viabilă pentru sarcinile neplanificate, evident în scopul creșterii profiturilor și implicit a bonusurilor angajaților din industria morții.

Sursă: http://stiripentruviata.ro/filmul-pro-viata-unplanned-nr-1-la-vanzarile-de-dvd-uri-pe-amazon/

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: