EDITORIALE

Devotional – Fiți treji!

S-ar putea să nu vreți să vă gândiți la aceasta sau chiar să refuzați să acceptați această realitate, dar dacă ați hotărât să-L urmați pe Isus cu toată inima, Satana v-a marcat pentru distrugere. Și vă va inunda viața cu necazuri de tot felul.

Apostolul Petru avertizează: ”Sfârşitul tuturor lucrurilor este aproape. Fiţi înţelepţi dar şi vegheaţi în vederea rugăciunii.”(1 Petru 4:7) Cu alte cuvinte: ”Nu este momentul pentru relaxare. Trebuie să te îngrijești de lucrurile spirituale, pentru că aceasta este o situație de viață și de moarte.”

De ce să fie situația aceasta atât de gravă? Pentru că sfârșitul vremurilor este aproape și inamicul a declarat război. El este pe urmele noastre ca un leu, care se ascunde în iarbă, așteptând o ocazie de a înșfăca prada. El vrea să ne devoreze – pentru a ne distruge complet credința în Hristos.

Unii creștini simt că nu ar trebui să vorbim despre diavol, că ar fi mai bine să-l ignorăm. Alții încearcă să-l elimine complet din existență. Teologii liberali, de exemplu, susțin că nu există nici diavol, nici iad, nici cer.

Dar dușmanul sufletului nostru este real! Puține personaje biblice au fost identificate atât de clar și pe larg și el nu va dispărea. El este descris ca Lucifer, Satana, diavolul, înșelătorul, cel rău, uzurpatorul, impostorul, acuzatorul, devoratorul, dumnezeul acestei lumi, stăpânitorul întunericului, șarpele cel vechi.

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9194-devotional-fiti-treji?fbclid=IwAR3N4a-H5Gyep-I_j9SnU4mv6EWMcnpzV9desadNffSLPNZHA1JKQ4QCWhY#ixzz5wjyZkZRD
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: