ANUNTURI

Peter Costea – Dan Barna: NU la prezidențiale!

Recent, dl Barna și-a anunțat candidatura la președinția României. Spun un categoric NU. Cu 6-7% din intențiile actuale de vot, dl Barna e ultimul în clasamentul celor care până acum și-au anunțat candidatura: în urma dlui Iohannis, dlui Tăriceanu și dnei Dăncila.

România nu are nevoie la Cotroceni de o persoană care reprezintă cel mai secular, radical, anti-valori și anti-creștin partid din România, USR.

Oricum, e îndoielnic că dl Barna va câștiga alegerile. Este, însă, important pentru el și partidul din care provine să candideze pentru a rămâne masiv și persistent în atenția publicului pentru următoarele luni, iar apoi pentru alegerile parlamentare de anul viitor.

Problema cu care se confruntă dl Barna și USR este absența din platforma partidului a vreunui subiect ori punct specific care să atragă atenția publicului și în consecință, voturile, așa cum au avut până acum. Tema corupției, încă de actualitate, a devenit o temă de mai puțină actualitate odată cu punerea dlui Dragnea după gratii, după alegerile europarlamentare. Iar amendamentul constituțional privind amnistia și grațierea pentru fapte de corupție a fost declarat neconstituțional, cu un vot unanim dat de Curtea Constituționala.

Dacă USR avea discernământ, și mai ales avocați cu experiență, USR ar fi putut anticipa dinainte că amendamentul privind penalii nu va trece de Curtea Constituțională. Ceea ce tinde să dovedească ca USR a lansat amendamentul privind penalii ca un proiect populist cu scopul de a-și atrage atenție și votanți la europarlamentare.

--

Citind declarațiile recente ale dlui Barna, rămânem cu impresia că dânsul și USR nu mai au, cel puțin pentru acest anotimp politic, o platformă care să le aducă din nou peste 20% din voturi, așa cum au reușit la europarlamentare.
Secularismul strident al USR îl înstrăinează de masa imensă a votanților din România.

Tot mai mulți români devin conștienți de agenda radicală seculară pe care USR o are pentru România. USR nu are la inimă valorile creștine, nu iubește inițiativele cetățenești legislative, cere cetățenilor să boicoteze alegerile și, în consecință, procesul democratic și constituțional al României. Iar, pentru a fi în rând cu dl Macron, ideologul șef al USR și al grupului europarlamentar Renașterea Europei, USR promovează drepturile minorităților sexuale. După cum se știe, recent, dl Barna a exprimat susținere pentru legalizarea căsătoriilor homosexuale în România.

Nu îl voi vota pe dl Barna. Solicit tuturor persoanelor care m-au votat în mai să nu-l voteze și să nu voteze USR. Un vot pentru un partid și un politician care se poziționează împotriva valorilor creștine e incompatibil cu statutul nostru de creștini și cetățeni care căutăm să ne exercităm drepturile pentru a ne promova propriile interese în spațiul public. Am aflat cu regret și strângere de inimă că foarte mulți creștini au votat USR la europarlamentare. Nădăjduiesc, însă, că această gafă nu va mai fi repetată în noiembrie.

https://www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar/?ref=br_tf&epa=SEARCH_BOX

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: