Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Crezi ca e bine sa fii suparat?


Acumularea resentimentelor împotriva lui Dumnezeu este unul dintre cele mai periculoase lucruri pe care le poate face un creștin. Cu toate acestea, sunt șocat de numărul de credincioși care sunt supăraţi pe Domnul. S-ar putea să nu o recunoască, dar, în adâncul inimilor lor, nutresc un fel de ură împotriva Lui. De ce? Pentru că ei cred că Domnul nu este interesat de viața sau de problemele lor. Pentru că nu a răspuns la o anumită rugăciune sau nu a acționat într-un anumit fel în numele lor, ei sunt convinși că Lui nu-i pasă.

Iona a primit o chemare de la Dumnezeu pentru a merge la Ninive ca să predice judecata: şi anume că orașul urma să fie distrus în patruzeci de zile. După ce a transmis cu credincioşie mesajul, Iona a așteptat ca Dumnezeu să înceapă judecata. Dar au trecut cele patruzeci de zile și nu s-a întâmplat nimic. De ce? Pentru că Ninive s-a pocăit și Dumnezeu Și-a schimbat gândurile cu privire la distrugerea lor.

Lucrul acesta l-a înfuriat pe Iona și a strigat împotriva lui Dumnezeu: „M-ai trădat! Ai schimbat totul fără să mă anunţi și eu acum par a fi fost un profet fals!” Iona a fost dezamăgit pentru că lucrurile nu au mers așa cum fuseseră planificate. Dumnezeu a schimbat cursul acestora și mândria lui Iona a fost rănită.

Dumnezeu înțelege strigătele noastre de durere și confuzie. Dar un duh supărat poate deveni furios și Dumnezeu ne va întreba, așa cum l-a întrebat pe Iona: „Bine faci tu de te mânii?” (Iona 4: 9)

Iona şi-a apărat dreptul său de a fi supărat pe Dumnezeu. „Da, bine fac că mă mânii până la moarte!” (același verset)

Mulți creștini sunt ca şi Iona – ei simt că au dreptul să fie supărați pe Dumnezeu. „Mă rog și citesc Biblia; ascult Cuvântul lui Dumnezeu și trăiesc aşa cum se cuvine. Deci, de ce încă mai am atâtea probleme?”

Preaiubiților, vă încurajez să permiteți Duhului lui Dumnezeu să vă vindece de orice amărăciune, furie, resentimente – înainte ca acestea să vă distrugă. Puteți vedea numai ruina în viața voastră, dar Dumnezeu vede restaurarea! El are în minte lucruri bune pentru voi, deoarece„ El răsplăteşte pe cei ce-L caută.” (Evrei 11: 6)

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/8940-devotional-crezi-ca-e-bine-sa-fii-suparat#ixzz5JADYissw
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22392 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: