EDITORIALE

Inima lui Jessica a incetat sa mai bata azi dimineata 7 Iulie. 2019.

Ne intrebam de multe ori daca Dumnezeu este nedrept?

Jessica, nu a fost o oarecare tanara.A fost un copil dorit si mult asteptata in familia ei! A fost un adevarat model si exemplu pentru cei din jurul ei, pt mine.. pt tine!

Nu a stralucit prin talent intr un anumit domeniu si nu a realizat lucruri marete, dar a inteles inca de cat era copil rostul vietii pe pamant! IUBIREA fata de aproapele! Echilibrata, cuminte, mereu vesela, gata sa iti sara in ajutor, blanda, pozitiva inocenta si neobosita in a face bine celor din jur! Un suflet minunat cu o inima calda!

Mereu inconjurata de prieteni de familie! Asa i cu omul frumos ti e drag sa fii in prezenta lui!Simti dragoste liniste si siguranta!! Simti prezenta si bunatatea lui Dumnezeu in El!

Se intreba cineva.. cati oare dintre prietenii mei daca i as suna in miez de noapte ar sari sa ma ajute? Jessica era unul dintre ei disponibila oricand! Avea 25 de ani, i era drag sa munceasca, i placea rugaciunea, i placea sa cante si sa mearga la biserica Sa fie in Prezenta celui de Sus!

Inima lui Jessica a incetat sa mai bata azi dimineata 7 Iulie. 2019.

Cineva spunea o data ca Dumnezeu i a la El pe om atunci cand omul e cel mai apropiat de EL!

Jessica draga noastra, draga mea prietena tu ti ai croit drumul si locul intre Ingeri! Te am vrut inapoi ptr noi dar Domnul te iubeste mult! Ne vei fi tuturor pilda de vietuire! 😔🥺te iubesc!

Jessica a fost un dar al cerului trimis pt toti cei care au cunoscut o!🕊⭐️

RIP! Jessica Oprea🙏🏼🖤

Let us all pray for her Husband Tudor and their Families!! 🥀

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: