EDITORIALE

Tony Berbece: Nici Facebook-ul nu-i veșnic…

Facebook-ul ne-a adus multe bucurii, bucuria de a împărtăși multe aspecte cu cei dragi, bucuria de a comunica mai ușor la distanță, bucuria de a ne regăsi prietenii vechi și colegi de școală, la urma urmei Facebook-ul a prins așa de bine pentru că a clădit pe cea mai des întâlnită nevoie a omului, aceea de a aprecia și de a fi apreciat. Like-ul său celebru pe mulți ne-a unit.
 
Dar Facebook-ul pentru unii a devenit ușurel un mod de închinare, mulți au neglijat educație, familie, soț/soție, copiii și chiar pe ei înșiși pentru a petrece ore întregi zilnic pe această platformă. Un angajator îmi spunea de curând că a dat afară pe cineva pentru că stătea numai pe Facebook și-și neglija job-ul. Cel mai adesea am neglijat cu toții pe Dumnezeu, câteva clipe în rugăciune și în Scriptură ni s-au părut interminabile pe lângă câteva ore de stat pe Facebook, care trec ca secundele. 
Dar cel mai grav a fost când Facebook-ul și-a impus “standarul” său nedreptățind Biserica, familia și multe alte asociații morale care au căutat să-și protejeze valorile și libertatea în fața unei minorități care avansează ca un cancer aflat în metastază. Ieri ni s-a amintit din nou că Facebook-ul este și el la fel de efemer ca o floare. Când Facebook-ul nu va mai fi, când servărele lui vor înceta să mai primească poze, Dumnezeul meu și standarul Său moral, pe care-l am și-l păstrez cu scumpătate, vor continua să dăinuiască. El va fi încă pe tron și va continua veșnic și nestingherit ca atunci când noi era doar un plan în mintea Sa.
Închinați-vă lui Dumnezeu și nu unor platforme de socializare sau poftelor voastre, slujiți standardul lui Dumnezeu și nu-l vindeți pentru dreptul de a posta poze pe Facebook sau în altă parte. Când Facebook-ul ne va băga definitiv pumnul în gură nouă creștinilor, sper că cei mai mulți veți fi gata să plătiți acest mic preț. Toate cele pământești vor apune într-o bună zi, dar cei ce-L au pe Cristos vor trăi veșnic.
Cu prețuire, 
Toni Berbece!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: