ANUNTURI

Asistentă medicală din Marea Britanie concediată pentru că a vorbit despre Cristos cu pacienții

Sarah Kuteh, o asistentă medicală a fost concediată din spitalul în care a lucrat timp de aproape un deceniu, pentru că a discutat cu pacienții despre credința ei, a împărțit Biblii și pentru că a cântat imnuri creștine la locul de muncă. Luna trecută, un tribunal din Marea Britanie a respins recursul cel mai recent al asistentei.

Cazul Sarei Kuteh este ultimul dintr-o serie de cazuri asemănătoare, în care angajați creștini din domeniul medical din UK au fost sancționați pentru că și-au împărtășit credința la locul de muncă. Avocații ei de la Centrul Juridic Creștin iau în considerare inițierea unor acțiuni suplimentare, deoarece un număr considerabil de pacienți au declarat faptul că ei își doresc și ingrijire spirituală din partea celor ce îi tratează.

Prima acțiune disputată a lui Kuteh este din iunie 2016, când un pacient bolnav de cancer s-a plâns de comportamentul ei, pe care l-a caracterizat drept un comportament „foarte bizar”. Pacientul a declarat că asistenta i-a spus că „singurul mod în care ar putea să ajungă în cer este prin Isus” și că îi poate oferi o Biblie dacă nu deja are una.

Documentele cazului susțin, de asemenea, că Kuteh, care este o creștină penticostală, l-a încurajat pe pacient să cânte Psalmul 23 împreună cu ea și că l-a ținut strâns de mână în timp ce s-a rugat o rugăciune „intensă”.

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2019/06/22/asistenta-medicala-din-marea-britanie-concediata-pentru-ca-a-vorbit-despre-cristos-cu-pacientii/

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: