ANUNTURI

Peste 2.000 de persoane au participat la Marșul Normalității: S-a scandat „Rușine Cărturești”; un participant a venit cu portretul președintelui SUA, Donald Trump

Peste 2.000 de persoane au participat, azi, în capitală, la Marșul Normalității, demers organizat pentru sprijinirea familiei și împotriva propunerilor de parteneriat civil, informează corespondentul ActiveNews.
La eveniment, care s-a desfășurat pe traseul „Piața Victoriei – Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română, au participat tineri, bătrâni, dar și cupluri cu copiii.
La un moment dat, manifestanții s-au oprit în fața librăriei Cărturești de pe Bulevardul Magheru, unde au strigat „Rușine Cărturești”, aluzie la faptul că respectiva instituție a decis să sărbătorească săptămâna homosexualității.
Pe parcurs, participanții au scandat: Dumnezeu a dat/femeie si barbat, Romania e profamilie. Partenerit civil/ dute’n exil, ale, ale, ale/ poponare lasă-ne.
De asemenea, pe pancarde se putea citi: „Homosexuali din toate țările: Lăsați-ne”, „Stop parteneriatelor, căsătoriilor, adopțiilor homosexuale”, „Opriți atacul asupra inocenței copiilor”, „Strămoșii s-au jertfit pentru România Mare, nu pentru căsătorii homosexuale”, „Azi homosexualii, mâine pedofilii”.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura