EDITORIALE

Devotional – Esti disponibil pentru ca Dumnezeu sa te foloseasca?

Câți dintre noi înțelegem cu adevărat ce înseamnă a umbla în Duhul lui Dumnezeu, a trăi cu pasiunea lui Isus, a avea încredere în Dumnezeu cu o credință curată, autentică și puternică? O credință care nu cunoaște limite și nu se teme de nimic? O credință care poate privi pe diavol în ochi și poate spune: „Nu poți merge mai departe! Nu mai ai control asupra mea! Ești slab, dat pe față și neputincios!” O credință care poate mișca orice munte, oricât ar fi de mare, de înalt sau de dificil. Totuși, acesta este felul de credință pe care Dumnezeu o cere de la cei care vor să-I vadă puterea. Este singurul lucru care poate activa adevărata putere și autoritate a Duhului Sfânt în viață.

Dacă doriți să schimbați lumea, începeți prin a-L lăsa pe Dumnezeu să vă schimbe, permițând ca pasiunea lui Isus să devină pasiunea voastră. Permițând Duhului Sfânt să fie singura voastră Călăuză și Îndrumător la orice pas, în fiecare minut al zilei. Permiteți-i lui Dumnezeu să vă aprindă un foc în inimă pentru El!

În calitate de credincioși, ni s-a oferit un dar mai mare decât ne-am putea imagina sau cere vreodată. Ne-a fost încredințată cea mai puternică binecuvântare pe care am putea-o primi vreodată – darul Duhului Sfânt. Duhul lui Dumnezeu! El locuiește în noi, îndrumându-ne, călăuzindu-ne, împuternicindu-ne pentru lucruri minunate și mărețe. Noi suntem astfel umpluți cu credință.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/10585-devotional-esti-disponibil-pentru-ca-dumnezeu-sa-te-foloseasca?fbclid=IwAR1fpYF9JommBrCgMtZx0VqCyw5oKEi4DujRW5kuTf3Kf_SKOniMv0S6khs#ixzz5od0pUlz3
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: