EDITORIALE

Femeile au avut in permanență un rol cheie in strategiile lui Dumnezeu. Ele nu sunt nici sexul mai slab si nici un gand ulterior in planul maret a lui Dumnezeu

Femeile au avut in permanență un rol cheie in strategiile lui Dumnezeu. Ele nu sunt nici sexul mai slab si nici un gand ulterior in planul maret a lui Dumnezeu.

Trupurile femeilor sunt mai fragile, dar cu siguranta nu sunt mai slabe decat ale barbatilor. O ceașca de porțelan este mai casanta decat o ceașca de tabla, insa ste si mai frumoasa. Toba robusta si vioara sunt ambele folosite in muzica. In viata, barbatii sunt tobele, iar femeile sunt viorile. Daca lumea doreste sa asculte note calde si inalte, femeile sunt indispensabile. Ele nu sunt o prefata, un detaliu ulterior sau o anexa pentru barbati. Fara femei, povestea nu ar fi completa. Multumita adăugiri femeilor, avem o carte si mai complexă.

Prin natura lor, femeile nu sunt mai sfinte decat barbatii, insa sunt clar mai spirituale.

Diavolul doreste ca femeile sa isi amintească scena căderii omului in cel mai întunecat mod. Chiar da a ea a fost înșelată si a cazut in pacat, sa nu ratam un aspect important: Eva a fost aceea care a identificat vrăjmașul. In ciuda rușinii pe care a simtit- o, Eva a inteles si a descris precis ce s- a intamplat, cine a fost cel care a provocat răul, stabilind cadrul ca Dumnezeu sa anunțe revanșa.

A sosit timpul schimbării. A sosit timpul ca femeile sa nu mai acorde atentie remarcilor umilitoare ale lui Satan, canalizate atat de des prin cei care privesc la partea din afara si ratează comoara depozitată in femei. Femeile nu au nevoie de o scena omeneasca pentru a se face auzite, pentru ca Dumnezeu le- a dat suficientă natura spirituala din care sa se exprime. Femeile sunt destinate sa influențeze si sa modeleze. Nicăieri acest rol nu este mai important decat atunci cand vine vorba dea juca roluri cheie in planurile strategice ale lui Dumnezeu.

( Ed Silvoso – fragment din cartea

“ Femeile: arma secretă a lui Dumnezeu “)

https://www.facebook.com/100002774811169/posts/1577134882388990/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: