EDITORIALE

Când Dumnezeu ne cheamă, ne şi echipează!

Dumnezeu a început să lucreze într-un mod puternic, cu prilejul unei vizite făcute rudelor mele din Phoenix, Arizona. Ne-am dus să luăm masa cu Faye Darnell, o femeie care păstorea o mare biserică de confesiune carismatică, de aproape cinci mii de membri, şi o adunare de aproximativ două sute sau trei sute de femei care se întâlneau săptămânal. Am petrecut un timp deosebit şi am fost de acord să ne întâlnim în ziua următoare pentru un studiu biblic.

Dacă aş fi ştiut ce are Dumnezeu pregătit pentru mine în ziua aceea, m-aş fi speriat îngrozitor! Totuşi, Domnul mă pregătise cu credincioşie, trezindu-mă la ora şase dimineaţa, şi dându-mi de înţeles să postesc în ziua aceea.

La întâlnire, am fost uimită de sentimentul puternic al prezenţei lui Dumnezeu care era peste mine. La un moment dat, Faye mi-a cerut să le slujesc în mod profetic unor doamne, în număr de doisprezece. Nu numai că cele doisprezece doamne au căzut sub puterea lui Dumnezeu, însă şi altele din cameră au fost atinse. Faye mă îndemna să nu mă opresc. Prezenţa puternică a Duhului lui Dumnezeu ne învăluia ca un nor gros, plin de gloria Sa. Le-am slujit încă trei ore.

Când m-am reîntors la Weatherford, m-a sunat Faye care mi-a cerut să mă rog şi să mă gândesc să mai slujesc în biserica ei şi la următoarea conferinţă a femeilor. Ea mi-a vorbit despre o persoană binecunoscută, care slujise cu un an înainte, apoi a spus: „Cindy, putem aduce o vorbitoare renumită, însă noi suntem flămânde după ungere şi dorim să vii tu”. Ca să fiu sinceră, eram uimită.

M-am rugat cu Mike şi am simţit că această întâlnire era de la Domnul, aşa că am răspuns afirmativ. Apoi a început lupta!… Ce făcusem? A spune că mă luptam cu intimidarea ar fi cea mai moderată afirmaţie din toată viaţa mea! Sunt momente ca acesta, în care diavolul îţi stă pe umăr şi îţi şopteşte tot felul de lucruri, cu o voce care vrea să te intimideze: Cine crezi tu că eşti? Ştii că nu poţi face aceasta! Ce le vei spune acelor oameni, ca să aibă vreun înţeles? De fapt, nu a fost foarte dificil să mă demoleze practic, cu acele cuvinte tăioase, pentru că ele oglindeau fidel propriile mele cuvinte! Din fericire, când tu şi cu mine ne simţit total necorespunzători, suntem de fapt pregătiţi! Dumnezeu vrea să slujească prin noi în puterea Lui şi nu în puterea noastră.

Sursa:  https://alfaomega.tv/viata-spirituala/intimitate-cu-dumnezeu/9126-cand-dumnezeu-ne-cheama-ne-si-echipeaza#ixzz5mW6H8Rne 
Follow us:
 @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: