ANUNTURI

Toni Berbece: Mulți, dar totuși puțini…

Din 12 trimiș să iscodească țara Canaan doar 2 au crezut în puterea lui Dumnezeu, 10 au fost pedepsiți pe loc pentru necredința lor, iar cei doi au fost singurii care au intrat în Canaan din generația lor.

Din 12 frați doar unul a fost ales de Dumnezeu ca prin el să fie salvată toată familia de foametea de peste Canaan, Iosif a fost găsit capabil să ducă tot planul lui Dumnezeu până la capăt. El a răbdat ispita femeii stricate, a închisorii, a tentației răzbunării și în multe alte ispite.

Din 10 leproși vindecați de Hristos doar unul s-a întors să-i mulțumească, deși lepra era o boală incurabilă, care te condamna la izolarea de familie și la o moarte violentă prin descompunere, erai practic un cadavru care se descompunea cu toate că omul nu murise încă.

Din 12 ucenici doar unul a ajuns până la cruce împreună cu cele trei Marii, restul s-au ascuns de frica de a nu suferi. Doar un ucenic a fost găsit de Hristos aflat pe cruce, doar unul i-a mângâiat privirea și doar unuia i-a putut da o ultimă poruncă: “Ai grijă de mama mea!”

Dacă ai fi fost în fiecare dintre aceste grupuri, cum crezi că te-ai fi comportat? Crezi că ai fi fost ales de Dumnezeu sau că ai fi luat decizia cea mai bună sau ai fi fost ca cei mulți și slabi. Fă-ți azi o introspecție și vezi ce fel de om ești. Roagă-l pe Duhul Sfânt să te lumineze și să te schimbe!

Cu prețuire,
Toni Berbece

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2108725772508864&set=a.694621893919266&type=3&theater

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: