Reclame
ULTIMELE STIRI

Peste 12 creștini, inclusiv copii, au fost uciși de militanții Fulani după o slujbă de dedicare a unui copil în statul nigerian Nasarawa.

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Peste 12 creștini, inclusiv copii, au fost uciși de militanții Fulani după o slujbă de dedicare a unui copil în statul nigerian Nasarawa.

Morning Star News relatează că atacul a avut loc în Duminica Floriilor, în timp ce creștinii din comunitatea predominant creștină s-au adunat să mănânce după ce copilul a fost dedicat în acea dimineață la biserica baptistă Ruhaniya din sat.

Militanții Fulani, care au vizat intensiv creștinii, au luat cu asalt întâlnirea creștinilor și au deschis focul la întâmplare, ucigând 17 persoane. Militanții au ucis-o pe mama copilului, Safaratu John Kabiru Ali, alături de alte câteva persoane, dintre care unii erau copii de 10 ani. Tatăl copilului, John Kabiru Ali, este în stare critică după ce a fost rănit de împușcături.

Un rezident local a declarat că printre cei uciși erau „10 membri ai Bisericii Baptiste Ruhaniya, 5 membri ai Bisericii Evanghelice Reformate a lui Hristos, un membru al Bisericii Evanghelice și un artist care cânta la eveniment”.

Samuel Meshi, președintele Consiliului de Administrație al localității Akwanga, a declarat că grupul de creștini nu a făcut nimic pentru a provoca acest atac oribil.

„Militanții au început pur și simplu să tragă sporadic într-o comunitate care tocmai avea o sărbătoare a dedicării unui copil după un serviciu bisericesc, Duminică (14 aprilie), la o biserică baptistă din zonă”, a spus Meshi.

„Crimele au avut loc în seara acelei zile. Din nefericire, acești creștini au fost uciși cu sânge rece, fără nici un motiv”, a mai adăugat Meshi.

CITESTE MAI MULT: https://tribuna.us/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23880 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: