Reclame
ULTIMELE STIRI

Un Cuvânt din partea lui Marian Mocanu


Sunt Marian Mocanu, cel care pentru mulți este cunoscut ca băiatul sau fratele care cântă la vioară. Dar eu nu doar cânt, ci vreau să spun prin ceea ce cânt și fac ce mare este Dumnezeul meu care m-a scos dintr-o groapă foarte adâncã.
Tot frãmântându-mã cu gândul cã sunt atâția oameni în aceeași situație, mai mult sau mai puțin, mai diferită sau mai asemănătoare cu a mea și cărora nimeni nu le spune că există soluția, așa cum nici mie nu mi-a spus timp de 12 ani nimeni, m-am rugat și L-am întrebat pe Dumnezeu cum aş putea nu doar sã cânt, ci sã spun şi altora cã se poate să ieși din groapa din care și pe mine Dumnezeu m-a scos, că se poate dărui o nouă șansă la viață. După ceva vreme și frământări, a venit și răspunsul.

Conceptul „Dar din Dar” a luat ființă în anul 2012, în urma unui vis primit de la Dumnezeu și pentru că am dorit să îmi pot exprima dragostea și recunoștința față de Dumnezeu.
Acest concept are în vedere evanghelizarea celor ce nu au avut o întâlnire reală cu Dumnezeu și nu au avut posibilitatea de a asculta mesajul evangheliei prin cântări sau prin Cuvântul Lui Dumnezeu.
Din alt punct de vedere, acest concert are ca scop strângerea caritabilă pentru diferite cauze, atât pentru familii de creștini, cât și pentru familii care nu Îl cunosc pe Dumnezeu; cum ar fi strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer.

Scopul nostru este rugaciunea către Dumnezeu pentru vindecarea acestor suflete, încercând să îi sprijinim atât spiritual, cât și material.
În principiu, în fiecare ediție au fost aduse cauze din familiii necreștine, dar și creștine, cu scopul de a vedea slava Lui Dumnezeu în urma rugăciunii, dar și câștigarea multor suflete pentru Hristos.
De-a lungul anilor am văzut puterea lui Dumnezeu cum a intervenit. Au fost vindecări la Dar din dar și exemple ar fi fetița bolnavă de cancer, diagnosticată cu neuroblastom la sistemul nervos din prima ediție din 2012 și familia Constantin din ediția a II-a, care au văzut de asemenea bunătatea lui Dumnezeu prin faptul că Daniel, unul din cei doi copii, a fost vindecat de autism.

La concertul Dar din dar noi vrem ca în urma laudei și închinării să fie atinse cât mai multe inimi și dorim să prezentăm adevărul lui Dumnezeu prezentat în Cuvântul Său. Dorim să transmitem cum Dumnezeu poate reabilita persoane invinse de diferite patimi.
Eu cred că Dragostea lui Dumnezeu vindecă atât sufletul, trupul, cât și mintea, dar principal sufletul.

Cauzele cu acțiune caritabila din anul acesta sunt:
https://gogetfunding.com/together-for-damaris-dar-din-dar/
Damaris, 9 ani. Până aici pare ceva normal, însă nu e așa. Damaris are 9 ani, dar pe lângă diabetul pe care-l are, a fost diagnosticată și cu cancer – tumoare pe creier. Salvarea ei stă în mâinile lui Dumnezeu și ale medicilor. Operația este prea scumpă pentru ea și părinții ei, dar nu și pentru noi. Împreună putem să o ajutăm pe Damaris să aibă o viață normală. Implică-te cu puținul tău! Fă o diferență – nu te gândi de două ori pentru că riști să pierzi șansa de a contribui la schimbarea unui viitor.
Damaris dorește să cânte! Va cânta toată viața plină de recunoștință datorită implicării tale de acum.

Si Alexia https://gogetfunding.com/together-for-alexia/ care ne spune:
Numele meu este Alexia și am aproape 4 anisori, ma bucur de iubirea neconditionata a parintilor mei si a fratiorului meu mai mic, de fel sunt energica si plina de viata , alerg dupa porumbei si imi plac foarte mult papusile si jucariile care scot sunete. In urma cu putin timp am fost diagnosticata cu Neuroblaston cu metastaze multiple, nu inteleg deloc ce inseamna dar stau cu mami si tati mai tot timpul in spital.
Aici doamnele in halat alb imi zambesc frumos, ma iubesc si uneori se joaca cu mine dar, mie nu imi place deloc, pentru ca fac multe tratamente si unele ma fac sa plang , insa sunt o fetita cuminte pentru ca mami si tati mi-au promis ca intr-o zi eu voi fi sanatoasa din nou si voi putea sta din nou doar acasa , cu fratiorul si bunicii mei de care imi este foarte dor. Tot mami si tati mi-au spus ca sunt multi oameni care stiu povestea mea si s-au transformat in ingeri care ma ajuta foarte mult pentru ca mie sa imi fie mai usor, nici asta nu prea stiu eu ce inseamna dar, daca parintii mei zambesc cand imi spun , inseamna ca este ceva foarte frumos care pe ei ii face fericiti.

Intr-o mica masura am incercat sa transpunem in cuvinte atat cat intelege micuta pentru care luptam, un vis frumos ar fi fost sa simta doar atat cat intelege si cat stie, insa din pacate simte mult prea multe, acum urmand tratamentul cu citostatice.

Va asiguram ca intr-o zi va stii si va intelege ceea ce speram ca va ramane la un anume moment, ingropat intr-un trecut… departe, desigur greu de uitat, insa pana atunci va multumeste prin zambete curate tuturor acelora care ati ales sa fiti alaturi de ea, iar parintii copilei va sunt recunoscatori la un nivel imposibil de descris in cuvinte.

Dumnezeu sa ii ajute micutei sa iasa invingatoare din aceasta lupta grea !
Va multumim tuturor acelora care au ales sa faca parte dinArmata de Ingeri a Micutei Alexia, fie printr-o rugaciune , printr-o donatie, prin plasare de urne sau prin oricare alta modalitate de a sustine campania de strangere de fonduri ”Impreuna Pentru Alexia”.

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (20752 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: