Reclame
ULTIMELE STIRI

Caroline Mahendran, învățătoare de școală duminicală la Biserica Sion (una din cele trei biserici atacate din Sri Lanka), mărturisește: „Astăzi, la școala duminicală am abordat subiectul morții și învierii Domnului Isus și apoi i-am întrebat pe copii, câți dintre ei ar fi gata să moară pentru El. Toți și-au ridicat mânuțele. Câteva minute mai târziu am coborât cu ei ca să participe la slujba din biserică. Imediat a avut loc explozia și jumătate din copilași au murit pe loc…”

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Caroline Mahendran, învățătoare de școală duminicală la Biserica Sion (una din cele trei biserici atacate din Sri Lanka), mărturisește: „Astăzi, la școala duminicală am abordat subiectul morții și învierii Domnului Isus și apoi i-am întrebat pe copii, câți dintre ei ar fi gata să moară pentru El. Toți și-au ridicat mânuțele. Câteva minute mai târziu am coborât cu ei ca să participe la slujba din biserică. Imediat a avut loc explozia și jumătate din copilași au murit pe loc…”

Cu tristețe constatăm că, în fiecare an când vine perioada sărbătorilor pascale, creștinii din diferite zone ale globului plătesc cu viața Sărbătoarea Învierii Domnului nostru Isus Hristos.
          În acest an au fost creștinii din Sri Lanka cei care au plătit acest greu tribut. Duminică dimineață (21.04.2019), mulți frați și surori și-au pregătit cele mai bune haine, cea mai deosebită încălțăminte și apoi s-au îndreptat spre bisercile din care făceau parte, nerăbdători fiind să se bucure împreună la celebrarea sărbătorii învierii Domnului nostru Isus Hristos.
          Însă după ce slujbele au început, în trei dintre biserici și cinci hoteluri din Sri Lanka au intrat atacatori sinucigași care și-au detontat încărcăturile explozibile de pe ei. Bilanțul acetor atacuri, este momentan de 290 de morți și 500 de răniți. Atacurile au avut loc în orașele Negombo, Batticaloa și în capitala Colombo.
          Caroline Mahendran, învățătoarea de școală duminicală, de la biserica Sion (una din cele trei biserici atacate), mărturisește:
          „ Astăzi, la școala duminicală am abordat subiectul morții și învierii Domnului Isus și apoi i-am întrebat pe copii, câți dintre ei ar fi gata să moară pentru El. Toți și-au ridicat mânuțele. Câteva minute mai târziu am coborât cu ei ca să participe la slujba din biserică. Imediat a avut loc explozia și jumătate din copilași au murit pe loc.”
Haideți să ne unim în rugăciune pentru toți cei afectați:
Ca Domnul să îi mângâie pentru toți cei dragi care au murit;
Ca să rămână statornici pe calea Domnului, în ciuda persecuției;
Ca Domnul să aducă vremuri din înviorare și peste Sri Lanka.
          Frați și surori, atunci când ne vom face vreme să ne rugăm pentru creștinii din Sri Lanka, să fim totodată mulțumitori și recunoscători Domnului pentru vremurile de pace din țara noastră. Și, dacă Domnul ne-a arătat nouă un har mai deosebit, din pricina bunătății Lui, haideți să nu irosim acest har, ci mai degrabă să folosim aceste vremuri de pace pentru a vesti învierea Domnului, mai ales printr-o mărturie personală demnă de copii a-I lui Dumnezeu.
Echipa Kairos
Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23880 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Caroline Mahendran, învățătoare de școală duminicală la Biserica Sion (una din cele trei biserici atacate din Sri Lanka), mărturisește: „Astăzi, la școala duminicală am abordat subiectul morții și învierii Domnului Isus și apoi i-am întrebat pe copii, câți dintre ei ar fi gata să moară pentru El. Toți și-au ridicat mânuțele. Câteva minute mai târziu am coborât cu ei ca să participe la slujba din biserică. Imediat a avut loc explozia și jumătate din copilași au murit pe loc…”

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: