ANUNTURISTIRI MISIONARE

Post si Rugaciune – 16 mai

Dragi frati si surori in Cristos,
Am primit mesajul de mai jos de la pastorul Dan Noane care  face o chemare  bisericilor  evanghelice din Romania sa se uneasca intr-o zi de POST si RUGACIUNE  respectiv  duminica, 16 mai 2010. Sa mijlocim pentru iertarea natiunii romane si pentru atragerea binecuvantarilor lui Dumnezeu peste tara noastra.
Traim vremuri tot mai dificile din toate punctele de vedere. Biblia declara ca „Toata lumea zace in cel rau”. Dar, intr-o lume dezorientata, lipsita de speranta Dumnezeu are ultimul CUVANT.  Domnul Isus Hristos a venit in aceasta lume, nu ca sa judece lumea ci s-o mantuiasca.
In aceasta lume orbita din punct de vedere spiritual, Dumnezeu si-a ridicat un popor sfant, din care facem si noi parte. Noi suntem „ostasi” imputerniciti ai lui Dumnezeu si avem un mandat de indeplinit, acela de a indemna oamenii din jurul nostru sa se impace cu Dumnezeu Tatal prin credinta in Domnul nostru Isus Hristos.
Ce facem noi cand stricaciunea morala din tara noastra ia tot mai mare avant  ?
Multimi de tineri din tara noastra isi petrec noptile in Cluburi de Noapte consumandu-si energia pe altarul imoralitatii. Bisericile sunt aproape lipsite de tineri insa discotecile si alte locuri unde se promoveaza destrabalarea sunt pline. In ziua de 16 mai 2010 se estimeaza ca 80.000 de tineri se vor aduna la Bucuresti cu ocazia concertului AC/DC. Doamne ai mila de tineretul nostru!
Ne cheama Dumnezeu sa ne trezim si sa luam in seama starea de ALARMA ! (Ioel 2:12-17  „Dar chiar acum, zice Domnul, intoarceti-va la Mine cu toata inima, cu post, cu planset si bocet …Sunati cu trambita in Sion! Vestiti un post, chemati o adunare de sarbatoare. Strangeti poporul…)
Asociatia Politistilor Crestini din Romania promoveaza valorile moral-crestine, de aceea ne invoim ca alaturi de toti sfintii de pretutindeni sa stam ferm impotriva pacatului, sa ne smerim in fata lui Dumnezeu pentru starea decazuta a natiunii romane.
Dumnezeu asculta rugaciunea  fierbinte a celui neprihanit. Prin credinta in Domnul Isus Hristos declaram ca noi suntem mai mult decat biruitori. Mijlocim staruitor inaintea scaunului de har al lui Dumnezeu pana tara noastra va fi o lauda pe pamant. Amin.
Sa postim si sa ne rugam impreuna cu bisericile din care facem parte,   Duminica – 16 mai 2010.
In Cristos Isus,
Petrica Bohus – Vicepresedinte APC Romania
0745-234.336

Romanilor de pretutindeni

Ultimele statistici plaseaza Romania pe primul loc in lume in ceea ce priveste numarul de avorturi savarsite. Conform Scripturii avortul este crima si acest fapt aduce asupra Romaniei o vina nationala uriasa in fata lui Dumnezeu, Datatorul vietii. Consideram ca aceasta a deschis diavolului o usa larga de actiune si este cauza majora pentru decaderea morala a natiunii noastre.

Dumnezeu ne-a vorbit sa lansam pe data de 16 Mai 2010 chemarea crestinilor din Romania la o zi de pocainta, plans, post si rugaciune de iertare pentru natiunea romana. Avem promisiunea lui Dumnezeu in 2 Cronici 7:14 ca: ,, Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga , si va cauta Fata Mea, si se va abate de la caile lui rele, – il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul si-i voi tamadui tara.

Va chemam de asemni sa va rugati impreuna cu noi pentru femeile care au fost inselate sa comita acest pacat, sa poata gasi iertarea, pacea si linistea la Singurul care o poate da, Domnul nostru Isus Cristos.

Va rugam sa trimiteti acest mesaj la toti din lista voastra si de asemeni sa-l transmiteti si verbal. Am dori ca acest mesaj sa ajunga in bisericile voastre ca toti cei ce asteapta trezirea spirituala a Romaniei sa se uneasca cu noi in acest strigat catre Dumnezeu.

--

Cu multa dragoste

Biserica Baptista Betania

Hidiselu de Jos, judetul Bihor

--

Pastor: Dan Noane

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Ma bucur mult pemtru o asa chemare, este minunat ca cineva se mai gandeste la cei ce pier in nelegiuirile lor si nu au avut sansa sa-L cunoasca pe Domnul Isus. Dar mai mult ma bucur ca li se da ocazia tuturor celor ce au dorinta sa se implice intr-o asa mare lucrare.
    Eu ma bag….. si va multumesc voua si Domnului ca v-a pus pe inima acest indemn.

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura