ANUNTURI

Devotional – Descoperirea slavei lui Hristos

Ai putea să te intrebi de ce Moise căuta cu atâta stăruință o viziune a slavei lui Dumnezeu, și cred că motivul îl aflăm în versetul următor: „Acolo Mă voi întâlni cu copiii lui Israel, și locul acela va fi sfințit de slava Mea” (Exod 29:43).

Cuvântul sfințit înseamnă „curățit”. Dumnezeu spunea: „În timp ce vă închinați Mie, Mă voi întâlni cu voi și vă voi dărui prezența Mea. Și când voi sunteți în prezența Mea, Îmi voi descoperii slava Mea vouă. Aceasta vă va înălța deasupra împrejurărilor”.

Așadar, unde putem găsi această descoperire a lui Hristos? O găsim numai când ne apropiem de El în rugăciune, încrezându-ne în Cuvântul lui Dumnezeu. Pavel ne spune că pe măsura ce permitem Scripturii să lumineze asupra noastră ca un reflector o descoperire tot mai mare a lui Isus, vom fi schimbați din slavă în slavă: „Noi toți privim cu fața descoperită, ca într-o oglindă, slava Domnului, și suntem schimbați în același chip al Lui, din slavă în slavă, prin Duhul Domnului” (2 Corinteni 3:18).

Aceasta descoperire a gloriei lui Hristos va oferi o putere ocrotitoare pentru viața noastră: „Peste toată slava va fi un adăpost” (Isaia 4:5). Cu alte cuvinte, gloria Lui ne va ține cu mintea ațintită spre cer în cele mai rele vremuri.

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/10387-devotional-descoperirea-slavei-lui-hristos?fbclid=IwAR2z_SHKZ_pRDNsN64zLr_TGnF9d07Kun-OM3FDgApu5A6Bzs2CrwmhgNWo#ixzz5kIRptzb3
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: