Reclame
ULTIMELE STIRI

Petru Huțuțui: C E A R F I S Ă F I M M A I B U N I?

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


Omul puternic este bun, se află în siguranță, nu este condus de prejudecăți și de orgolii, are controlul situației, are ce să ofere, chiar și atunci când aparent piarde. El știe că a fi puternic înseamnă a iubi pe cineva necondiționat în liniște. A fi puternic înseamnă să radiezi de fericire când ești trist fiindcă viața înseamnă a da şi a fi, nu a lua și a avea. Tolstoi spunea că; “Bunătatea înfrumusețează viața, împăcând toate neînțelegerile; ea limpezește ceea ce e încurcat, ușurează ceea ce e greu și înveselește ceea ce e trist”. Defapt, omul puternic își arată caracterul ajutându-i pe alții ori de câte ori are ocazia nu umilindu-i.

A fi puternic înseamnă a ierta pe cineva care nu merita iertarea. Omul puternic știe că nu trebuie să câștige toate disputele. Știe că înainte de orice, trebuie să fii cinstit cu tine însuți. Și fiindcă viața este alegere, plângi împreună cu cineva înainte să te plângi, ajută mai întâi pe alții. Iată ce spunea Emil Cioran: „În viață, nu contează nimic mai mult decât a înveța să pierzi”… Da. Aceasta reflectă putere, arată că ești în contreol, ai resurse.

A fi puternic înseamnă să aștepți atunci când nu se întrevede nici un răspuns. A fi puternic înseamnă a rămâne calm într-un moment de disperare. Un alt punct de vedere sună astfel: „Învață să faci față criticilor: “Dacă oamenii te împiedică, nu-i lua în seamă. Dacă oamenii te urăsc, să nu îți pese. Cântă-ți cântecul, visează-ți visul, speră-ți speranța și înalță-ți gura.” Parkenham Beatty.

A fi puternic înseamnă a zâmbi atunci când îți vine să plângi. A fi puternic înseamnă a face pe cineva fericit cu resursele pe care le ai când el are nevoie nu tu. Iată și o atitudine viitoristă: ,,Sunt pregătit să merg oriunde, cu condiția să fie înainte.”- David Livingstone

Trebuie să știm că nici succesul spiritual nu se găsește în strădania noastră ci în predarea zilnică a vieții noastre în grija Domnului Hristos. Iar pentru prieteni, o mică urare:
“Vreau să spună cel ce-i slab:
„Eu sunt tare în Hristos!”
Cel sărac: „Eu sunt bogat!”
Cel bolnav: „Sunt sănătos!”
O asemenea gândire ne învață că în dragoste nu este frică, fiindcă ecoul ei se aude mereu astfel: Îndrăzniți! Eu sunt! Nu vă temeți!” Matei‬ ‭14:27‬ ‭NTR

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010531360763

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23554 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: