Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Singuratatea este universala

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


Trebuie să facem o diferență între singurătate, izolare și solitudine. Singurătatea reprezintă starea în care ești fizic separat de alte persoane. Uneori prezența familiei, prietenilor și altor persoane ne lipsește, dar doar pentru că nu-i avem alături nu înseamnă neapărat că suntem și singuri. Pur și simplu acceptăm și astfel de vremuri și recunoaștem că nu putem trăi viața alături de toți oamenii mereu.

De fapt, putem împlini foarte multe lucruri atunci când suntem singuri. Putem petrece timp cu Dumnezeu și putem să ne aprofundăm în părtășia noastră cu El. Psalmistul David a scris: „Da, numai în Dumnezeu mi se încrede sufletul; de la El îmi vine ajutorul. Da, El este stânca şi ajutorul meu, turnul meu de scăpare; nicidecum nu mă voi clătina” (Psalmul 62: 1-2).

„Singuratatea ne este cea mai comună experiență, și toutuși este cea mai neînțeleasă” (Ira J. Tanner, Singuratatea: Teama iubirii ). Singuratatea este universală; fiecare persoană o experimentează într-o oarecare măsură în viața lui. Singuratatea, vezi tu, nu este cauzată de circumstanțe, ci este o stare de spirit; este sentimentul că nimeni și nimic nu răspunde la foamea noastră profundă pentru sprijin și iubire.

Iar apoi avem solitudinea, actul de a te retrage intenționat de alții, în scopul de a rămâne singur. Acesta este momentul în care putem fi reînviați spiritual și restaurați emoțional – un timp de reînnoire și creativitate. Isus Însuși avea nevoie de aceste momente de singurătate împreună cu Tatăl Său ceresc: „După ce a dat drumul noroadelor, S-a suit pe munte să Se roage, singur la o parte. Se înnoptase, şi El era singur acolo” (Matei 14:23).

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/10336-devotional-singuratatea-este-universala?fbclid=IwAR20LP0PcFwDNMlJkkLffS8pCxU5hBjIJS9fVt5_U4xC12ozPzkdCq9Vq5k#ixzz5jLjJL9J9
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23478 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: