ANUNTURI

Oamenii de știință concluzionează că rugăciunea are puterea de a vindeca o persoană bolnavă

Studiile medicale SUA- au determinat în mod concludent că rugăciunea poate vindeca pe cei bolnavi, și faptul că a crede în Dumnezeu , te ajută să trăiești mai sănătos, mai fericit, și te ajută să trăiești mai mult .

Pentru cei care cred în Hristos , nu există nici o îndoială că rugăciunea are puterea de a vindeca. Oamenii de stiință , de asemenea , au ajuns la concluzia că puterea de vindecare a rugăciunii este de necontestat, în conformitate cu 1500 de studii medicale .

Cercetarea efectuată în mai multe spitale și universități din Statele Unite și instituții de prestigiu, indică faptul că „oameni care cred în Dumnezeu și se roage au o sănătate fizică și mentală, mai bună”, a spus Dr. Harold G. Koenig de la Universitatea Duke, pentru News Max.

Koenig a adăugat că „studiile au arătat că rugăciunea îi poate ajuta și feri pe oameni de rău , iar când se confruntă cu boli, recuperarea lor este mai rapidă.”

Medicii au observat în urma unui studiu a 125 de persoane, care s-au însănătoșit, că practicau rugăciunea și că 85 dintre ele și care mergeau la biserică în mod regulat,au trăit mai mult, viața lor fiind mai lungă.

http://logosul.ro/oamenii-de-stiinta-concluzioneaza-ca-rugaciunea-are-puterea-de-a-vindeca-o-persoana-bolnava/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: