ANUNTURIEDITORIALE

Când ai simțit ultima dată “durerile nașterii”

Când ai simțit ultima dată “durerile nașterii”

Apostolul Pavel ne spune că pentru unii convertiți a simțit “durerile nașterii” lor spirituale (Galateni 4:19). L-a durut împietrirea inimii lor, l-a durut mintea lor întunecată și starea lor de păcat. Până ce i-a văzut pe aceștia născuți a doua oara, în Cristos de data aceasta, s-a chinuit.

Normal că iubești acești oameni într-un mod special și le sari în ajutor orice ar face. Nu sari cu bâta când greșesc, pentru că sunt copiii tăi în credință. Dar dacă nu ai depus efort pentru niciun păcătos ca să-l cunoască pe Cristos, atunci începi să judeci copiii altora. Dai cu vorbe în ei până aproape ajung din nou unde au fost.

Azi mulți se pun, ca femeile cu 20 de avorturi și niciun copil, să judece Bisericile în care se întorc oameni la Cristos, se uită la păr, la unghii, la dinți, la haine, dar nu știu cum era fiul risipitor când a ajuns din nou acasă, nu știu cum mirosea, ce purta, ce chip avea și ce inimă frântă purta în piept. Nu le pasă nici măcar dacă au o zi în Casa Domnului, dar vor să fie după șabloanele pocăinței lor.

Când nu te uiți ca Tatăl în zare și îți împletești suspinele cu rugăciuni pentru fiul cel pierdut, normal că-l vei disprețui când va reveni în zdrențe din nou acasă.

Mulți nu știu cum arăta cel bătut de tâlharul cel mare, Satana, atunci când Cristos te-a trimis la el să-l “culegi” de pe drum, dar judecă. Te judecă pe tine că ai avut obrăznicia să te “murdărești” cu el purtându-l pe brațe înaintea lui Cristos.

M-am lămurit într-un final cine judecă, cei care nu au simțit niciodată durerile nașterii.

Mă rog Domnului să simțim durerile nașterii pentru cât mai mulți oameni care acum sunt departe de Cristos!

https://www.facebook.com/tony.profides

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: