Reclame
ULTIMELE STIRI

VIDEO: Netflix va lansa un film despre viața lui Billy Graham, „O călătorie extraordinară”

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


Filmul povestește viața evanghelistului Billy Graham, va fi lansat de Netflix și încearcă să ajungă cu Evanghelia la noile generații, anunțat a fost făcut de Asociația Evanghelică Billy Graham (BGEA).
Considerat cel mai mare evanghelist al timpurilor moderne, viața lui Billy Graham a fost deja spusă în documentare. Acum, catalogul Netflix include filmul „Extraordinar Journey“ ( călătorie extraordinară ).
Filmul povestește despre modul în care un copil crescut la o mică fermă a ajuns cu mesajul Evangheliei la milioane de oameni din întreaga lume.
Filmul va fi lansat pentru prima data pe Netflix din Marea Britanie. Cu o durata de 72 de minute, ea prezintă imagini nepublicate ale cruciadelor, precum și interviuri cu președinți, celebrități, rude și prieteni apropiați ai evanghelistului care a murit la vârsta de 99 de ani.
Directorul Asociației Evanghelistice Billy Graham din Regatul Unit, Lee Searle, consideră că Graham  ar aprecia filmul. „El a fost pasionat de viziunea de a vedea că Evanghelia este împărtășită de toate mass-media, el a fost un pionier în utilizarea radioului pentru cruciadele sale și mai târziu a apărut la televizor”.
Pentru Lee, „este logic să folosim Netflix și alte servicii de streaming pentru a împărtăși Vestea Bună”. El crede că se poate ajunge la noua generație. „Știm că există o audiență, în special din partea tinerilor care își petrec cea mai mare parte a timpului vizionând ceva pe acele platforme de streaming”, își amintește el.
„Cred că va binecuvânta o mulțime de oameni … Din ce în ce mai mulți oameni folosesc Internetul pentru a căuta pe Isus „, a spus Lee.
Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23554 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: