Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Minciunile Satanei legate de speranta

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


Ce poate face poporul lui Dumnezeu pentru a mișca inima Domnului în aceste vremuri primejdioase? Este Biserica lipsită de putere pentru a face ceva? Trebuie să stăm și să așteptăm revenirea lui Hristos sau suntem chemați să luăm o măsură drastică într-un anumit fel? Când întreaga lume în jurul nostru este cutremurată, iar inimile oamenilor nu simt teamă, suntem noi chemați să luăm armele spirituale și să luptăm cu adversarul? Cu siguranță, urmașii lui Hristos au un rol în aceste vremuri întunecate, dar ce ar trebui să facem? Să ne conformăm cu restul lumii, văzându-ne de treburile noastre? Nu, niciodată!

În vremea profetului Ioel, o zi de întuneric se apropia de Israel, așa cum nu mai fusese văzută vreodată în istorie. Chiar și profetul a strigat: „Vai! ce zi! Da, ziua Domnului este aproape” (Ioel 1:15). Sfatul lui Ioel pentru Israel, în perioada aceea întunecată, era: „Dar chiar acum”, zice Domnul, „întoarceţi-vă la Mine cu toată inima, cu post, cu plânset şi bocet! Sfâşiaţi-vă inimile, nu hainele, şi întoarceţi-vă la Domnul Dumnezeul vostru. Căci El este milostiv şi plin de îndurare, îndelung răbdător şi bogat în bunătate şi-I pare rău de relele pe care le trimite.” (Ioel 2:12-13)

Aceasta a fost chemarea lui Dumnezeu pentru Biserică: „Nu descurajați și nu disperați. Să nu credeți minciuna diavolului că nu există nicio speranță”. În schimb, conform cărții Ioel, strigătul poporului către Domnul ar fi trebuit să fie: „Doamne, oprește aceasta ocară a Numelui Tău. Nu lăsa ca Biserica Ta să mai fie batjocorită. Domnul a răspuns: „Chiar și acum, când M-ați dat la o parte din societate, iar mila pare a fi inexistentă, când omenirea Mi-a batjocorit avertismentele, iar frica și întunericul acoperă pământul – chiar acum, vă îndemn să reveniți la Mine și să arătați lumii îndurarea Mea”.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/10187-devotional-minciunile-satanei-legate-de-speranta?fbclid=IwAR3UJ_U3D9heE2-wn48F6uCGnnEaNPa-c-nDmxzr0KACLzV5l699XN2KGVA#ixzz5gfLejdfT
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23478 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: