ANUNTURI

Peter Costea: Am aflat cu nedumerire și amărăciune că Laurei Bretan i-a fost confiscată șansa de a participa la Eurovision 2019 din motive de discriminare pe bază de liberate religioasă

Am aflat cu nedumerire și amărăciune că Laurei Bretan i-a fost confiscată șansa de a participa la Eurovision 2019 din motive de discriminare pe bază de liberate religioasă, libertatea cuvântului și libertatea de conștiință.

Sunt în contact cu familia Bretan și voi reveni cât de curând după ce obțin toate informațiile relevante din partea familiei și în măsura în care familia îmi va permite.

Denunț în mod categoric discriminarea împotriva creștinilor și incidentul Laurei Bretan este un exemplu clasic al discriminării agresive din partea secularismului împotriva creștinilor.

De mai bine de 10 ani v-am atenționat deseori că expansiunea secularismului și a revoluției sexuale se produce din nou și din nou în detrimentul creștinilor și a libertății noastre religioase, de conștiință și a cuvântului.

E vremea să răspundem pe măsură prin mijloace democratice și constituționale și să punem capăt efortului de a transforma creștinii Uniunii Europene în cetățeni de randul al doilea în societatea civilă.

Acest incident este un motiv în plus să mă sprijiniți în campania pentru europarlamentare.

Peter Costea

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: