Reclame
ULTIMELE STIRI

Încă un pastor columbian a fost ucis

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


Un pastor columbian a fost ucis în timp ce ieșea din biserică. Tragedia a avut loc săptămâna trecută, în nord-vestul Columbiei, într-o zonă oprimată de grupări armate, conform informațiilor  pe care World Watch Monitor le-a primit de la o sursă locală.

Pastorul Leider Molina avea 24 ani. Tocmai își sfârșise predica ținută în biserica lui din Caucasia, departamentul Antioquia, când a ieșit afară și a fost străpuns de cinci gloanțe.  Data de 9 februarie 2019 a fost ultima zi când a slujit Domnului pe acest pământ.

Molina fusese cunoscut drept un predicator înflăcărat și un lider de tineret activ, care a lucrat pentru biserica și orașul lui, Caucasia, aflat la 670 de kilometri de capitala Bogota, după cum afirmă sursa.

Zona din jurul municipiului Caucasia a suferit o creștere a violențelor în ultimele patru luni, spune sursa. Grupări armate se luptă pentru controlul rutelor de tranzit al drogurilor și pentru deținerea producțiilor de substanțe interzise.

„Gherilele comuniste, grupările paramilitare, bandele criminale și cartelurile de droguri văd în Biserică un inamic ce trebuie eradicat, deoarece, datorită predicării și acțiunilor curajoase întreprinse de lideri și pastori, mulți tineri au renunțat la conflictele armate și la activitățile ilegale”, a mai precizat sursa.

În septembrie 2018 au fost uciși alți doi pastori din această zonă. Pastorul Galarza, un lider social și religios, a fost împușcat mortal chiar în fața familiei lui.

Potrivit World Watch Monitor, pastorul în vârstă de 55 de ani, Elfren Martínez Pérez, a fost omorât în dreptul case lui după ce a refuzat să ajute membrii unui grup paramilitar să efectueze un transport.

Sursa mai afirmă că biserica din această zonă este îngrozită. „Unii creștini au fugit împreună cu familiile lor, iar alții au decis să rămână, așteptând intervenția guvernului. Cu toate acestea, liderii bisericești își continuă lucrarea în ciuda amenințărilor cu moartea”, a menționat sursa.

https://www.totalschimbat.ro/2019/02/16/inca-un-pastor-columbian-a-fost-ucis/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23554 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: