Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Privind tinta la bunatatea lui Dumnezeu

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Fostul astronaut Charlie Duke a vorbit odată despre ce înseamnă să te afli într-o capsulă spațială, la 28.000 de mile distanţă de Pământ, care se îndreaptă spre Lună. În timp ce echipajul întoarse nava pe partea lui, cineva a exclamat: „Ce privelişte incredibilă!” Toți au privit și au văzut planeta Pământ, atârnând minunat în spațiul negru – o minge uriașă și strălucitoare, susținută de nimic. Întreaga echipă a fost copleșită la vederea acestui lucru; ei știau că numai un Creator incredibil ar fi putut face asta.

Dumnezeu a folosit minunat referința la creația Sa atunci când îl scotea pe Iov din suferințele sale: „Unde erai tu când am întemeiat pământul? Spune, dacă ai pricepere. Cine i-a hotărât măsurile, ştii? Sau cine a întins frânghia de măsurat peste el? Pe ce sunt sprijinite temeliile lui? „(Iov 38:4,6). El a întrebat: „Ce anume ţine pământul în spațiu?” Și el continuă: „Cine a închis marea cu porţi, când s-a aruncat din pântecele mamei ei? Când i-am făcut haina din nori şi scutece din întuneric; când i-am pus hotar şi când i-am pus zăvoare şi porţi; când am zis: „Până aici să vii, să nu treci mai departe; aici să ţi se oprească mândria valurilor tale?”

„Pe ce cale se împarte lumina? Şi pe ce cale se împrăştie vântul de răsărit pe pământ? Cine a deschis un loc de scurgere ploii şi a însemnat drumul fulgerului şi al tunetului, pentru ca să cadă ploaia pe un pământ fără locuitori, pe un pustiu unde nu sunt oameni; pentru ca să adape locurile pustii şi uscate, şi ca să facă să încolţească şi să răsară iarba?”

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/10079-devotional-privind-tinta-la-bunatatea-lui-dumnezeu?fbclid=IwAR0NWW53kMPoO8E_FH10qsgbu-vFBUNMHwdmmWh741HxciQtpDX1Yv8jMz4#ixzz5eRi058OP
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23827 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: